Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.799
- 12.108
- 1.783
Yalnız bu işin sonunda çok fena Hakan’a girersen Ferdi’ye girerler kokusu seziyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay gelmezse sana 10 sene banTansel:
Ilkay icin hersey tamam, uzun surmesi nedeni City'den bonservisine alamamasi daha.
Niyeti iyi olsa geçen kış kavukcunun mekanında fbli futbolcularla 10 sene önceki fotosunu rtleyip lincletir miydisami yene eskisi kadar güvenmiyorum
niyet konusunda
İlkay transferi müthiş olurdu tadından yenmezdiTansel:
Ilkay icin hersey tamam, uzun surmesi nedeni City'den bonservisine alamamasi daha.
İlkay gelmezse sana 10 sene ban
Bu yorum korkuttu
Aymerike ispanyollar girdiyse biz de girelim. Düşük maaşa bırakacaklar demek ki. Citysaray projesine de uygun.
İspanya'ya düşük maaşla gider ama bize düşük maaşla gelmez ki heis.Aymerike ispanyollar girdiyse biz de girelim. Düşük maaşa bırakacaklar demek ki. Citysaray projesine de uygun.
İlkay kolpasına katlanamam çünküabi beni neden sevmedin
Gelir ya dostları burada. Ispanyanin dandik takimlari istiyor zaten. Bi de onun maasini araplar ödeyecek belli kısmını biz ödeyeceğizİspanya'ya düşük maaşla gider ama bize düşük maaşla gelmez ki heis.
Maaş üzerine vergi koyduysa Araplarda vergi yokDuran'in fenere maliyeti 37'imis tansele göre.
İlkay kolpasına katlanamam çünkü
Beni de tehditle seviyorabi beni neden sevmedin