Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelse emenikeye döner 5 haftada, fenerbahce adamı yutar. Etrafında 3 5 tane insan evladı varsa uyarır zaten manu ve fenere gitme 2 yıl sonra halısahada oynarsın diye.
fb zaten prestiji sıfır bir takım. Tek güçleri malum holdingin parası. Arap takımı gibi yani, sadece para ile ikna ediyorlar

Cityli dostlarımızla Ederson hakkında iki münazara edelim dedik adamlar bize savinho yu itelemeye çalışıyor. Osimhen gibi her gelene 70-80 saçacağız zannettiler heralde

Abi iyidir kötüdür bilemem, ben kaleciden anlamam, sonuçta topun olduğun yere bakıyoruz :d

Ama bu Ederson'u kalecilik bakımından fazla yerin dibine sokuyonuz gibi geldi bana :d ayağı iyi bir Orkun Uşak alıyoruz galiba :d

98'de Taffi'yi manastırdan almıştık ulan, herif rahip olmaya hazırlanıyordu bize geldi :d

O yüzden g. amerikalı kaleci Gs için her zaman iyidir boşverin.

Abi iyidir kötüdür bilemem, ben kaleciden anlamam, sonuçta topun olduğun yere bakıyoruz :d

Ama bu Ederson'u kalecilik bakımından fazla yerin dibine sokuyonuz gibi geldi bana :d ayağı iyi bir Orkun Uşak alıyoruz galiba :d

98'de Taffi'yi manastırdan almıştık ulan, herif rahip olmaya hazırlanıyordu bize geldi :d

O yüzden g. amerikalı kaleci Gs için her zaman iyidir boşverin.
Brezilya milli takim kalecisi ve aynı zamanda 2023 cl finalini son yarim saat kurtarislari ile citye kazandiran adam cemisgezeksporlu gardirop osman muamelesi goruyo

Yatiyom sen kalkıyom sen
Ulan her yerde sen acheampong
Yalanım varsa öleyim lan

Su edersonada kolsuz demek neblim yani. Adam citynin intere karsi kazandigi cl finalinda öyle bi top cikardiki onu dünyada %90 kurtaracak kaleci yok. Ve adamlar onun sayesinde cl finalini kazandilar. Tamam 2 senedir cok parlak görünmeyebilir kariyeri heleki gecen sezson ama bu birazda citiynin totalde düsüyle alakali.

Ederson gelsin. Ayağı düzgün. Elini de taraftar olarak biz düzeltiriz. Güzelce bir söveriz. Brezilyalı geçmişine, dönmelerine iki haftaya düzeltiriz. Gelsin gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt