- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
Süpeeerrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dememiş ki pazarlıklar başlamış. Deseler hiç başlamazdı bu operasyon. İlk sorulduğunda 10 milyon istemiş City.City 25 m derse kime gidecez?
Ilgilenmiyoruz dostumhakan fb haberleri kesinleşmedi gibi
sanırım olmucak bu iş
Bissoumayı biz almalıyız bütçe varsaFener Bissouma alacagina bin kere Hakani almasini isterim, Bissouma farkli birsey,.
Kötü kaleci hatta o kadar kötü ki primier ligin en iyi takımı cityin yıllarca kalesini korudu gerek benficada gerek cityde şampiyonluklar kazandı hatta daha da kötüsü sl de 2 yarı final.1 final oynadı onuda kazandı.Edersona 6 7 verilmez neden parası futbol ulemalarinin cebinden çıkıyor çünküvay be 3 defa premier ligte altın eldiveni kazanmış
![]()
bedava osi çekiyoruz resmen ya şaka gibi
aslan besleyen yemini düşünmez renkdaşmaas kac?
75+25 bizim ki yıllık![]()
2dir sövmelik kadro yapiyorsun rts, neden soruyorum sana?
Osimhen işi denildiği gibiyse ve Ederson ile anlaşma tamamsa olmayacak iş değil. City ile pazarlık daha hızlı sonuçlanır. Ben sadece Osimhen'in sürecini anlayamıyorum tam ama sözleşmesi çok teferruatlı ve paranın hesaba yatması vb. ile imzaların atılacağı bir durum geliyor bir tek aklıma.Cago inanmıyorm ama güzel haber inandık evyallah![]()