Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın sözleşmesi bitiyor seneye ne kiralaması muhabir olacak birde araştırma sıfır.
5-6 milyona alirsak herifi bonserviste. Çıkıpta ben salladım demeyecek ha bu arada. Iıı Bu transferde önemli fedakarliklar oldu ozellikle ederson gelmeyi çok istedi bunu söylemeliyiz. Ciddi fedarlik yapti ve yonetimde bunu kullanarak citynin bonservis icin beklentisini bir hayli dusurdu. Yonetimi bu nedenle kutlamak lazim buyuk iş yaptilar vs diyecek. Hikaye çikartacak yine yuksekten baslayip dusunce fedakarlik be!! hikayesi yazmalari yil oldu 2025 halen bitmedi ya adamların.

haluk abdullahın adamı dendi doğruysa İlkayı istemeyen abdullah kavukçu eğer değilse haluk artık febenin mamalısı olmuş demektir

Icardi ve Morata kanlı bıçaklı poz vermiş.
6594f309a0604aa63a420103ec9292d9.jpg
Icardinin memeler benimki gibi

Milot’un da videolarına baktım çok tıfıl

Övdüğünüz kadar topçu değil (bence)

Sırf serbest kalması 18 değeri 38den hypelanmış bir herif gibi
Asiri yetenekli ama mentalinde sorun var

Biraz gevsek ve silik bir tip, mac icinde de sürekli kaybolabiliyor. Sonra da bireysel aksiyonla maci da aldirabiliyor ama.

Gecen sene bakiyorsun Juve‘yi deplasmanda perisan ediyor sonra ligde atiyorum Augsburg‘a karsi fos. Dengesiz ve devamliligi yok.

Tavani ve potansiyeli cok yüksek, adi da bazi büyük takimlarla anildi ama bizim 18 milyona daha olmamis bir topcu alma lüksümüz yok bence

Kendi de zaten röportajlarinda büyük liglere gitmek istedigini söylüyor sürekli, bize gelmek isteyecegini sanmiyorum

1 sene sözleşmesi kalmış adama kiralanacak diyo muhabir Serhan Türk

Falcı bi herif olan can aydogmusa ise astrolog diyo bu ülke

Kajun burger menü sefam son buldu bu serhan yüzünden 🤒

Manyak bi kolpa

İlkay bile maaşını o kdr küsüratlı bilmiyodur

Derhal bu hesap engellendin koçum
Bu herif bende engelliydi

Akanji ve edersonu bilince engeli kaldirip takibe aldım

Sonra takipten çıktım ama ugur getirdiğini düşündüm ve geri takibe aldim

Haluk'un programa bakiyorum da bir diger ben has Galatasaray'liyim hikayesi olan Ilkay bizden 8 milyon euro maas istemis. Boyle demagoji yapan adamlardan korkacaksin.

Transfer Update

Osimhen-Resmilesmesi bekleniyor

Ederson-Kendisi ile anlaşıldı kulübü ile pazarlıklar kıran kırana

Akanji -Maaşı fazla gelmiş ama görüşmeler sürüyor

Singo-Zorunlu opsiyon deniyor-5 milyon kiralama ile

Enzo Milot- Stutgart france kaynaklarına gore ismi aciklanamayan bir kulüple ilerleyen görüşmeler yapıyormuş

Madison-Menajerler önermiş sanırım ve kulusevski ile ayrılması bekleniyomus

Maç sonu röportaj olur mu biri okan hocayı dürtse bari azcık bilgi koparabilsek o taraftan çok delirtici bir sessizlik var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt