- 20 Mayıs 2011
- 23.160
- 10.167
- 1.873
Wan Bisakka için bazı tweetler görüyorum ilginç. Walters da Westham’a gitti bildiğim kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milandan alacagiz zatenBunlarin comodan para kopartabileceklerine hic inanmıyorum ya neyse.
O nu yöneticiler düsünsün.Osimhen geldi diye seviniyorum tabi ama 80 milyon ne ya?! İçime sinmedi. Feda sezonu ve 13.lük gelmez umarim![]()
Osimhen geldi diye seviniyorum tabi ama 80 milyon ne ya?! İçime sinmedi. Feda sezonu ve 13.lük gelmez umarim![]()
Falcaodan daha çok kisiyle karsilamaliyiz krali havalimani dolup taşmalı.Osi'nin geldiği akşam ülkede tüm uçuşlar iptal olmalıdır radardan takip ederken tertemiz bir harita üzerinde sadece Osimhen'in uçağını görmeliyiz.
Bu herif kâr’dan 10% diyor.. 100m satsak 2,5m düşecek
Hangi fenerliden okudun 80'i?Osimhen geldi diye seviniyorum tabi ama 80 milyon ne ya?! İçime sinmedi. Feda sezonu ve 13.lük gelmez umarim![]()
Osimhen geldi diye seviniyorum tabi ama 80 milyon ne ya?! İçime sinmedi. Feda sezonu ve 13.lük gelmez umarim![]()
2m ne yaptin yav sende.Cuesta 2m
Yusuf 2m
Zanyolo 5m
Nelson 5m
Köhn 5m
Frank 5m
Bunlar acil gönderilmesi gerekenler
Cok bile yazdim. Sen yaz bakalim kaca gidebilirlee bu yazdiklarim?2m ne yaptin yav sende.
Hahajha yav arkadaş ne adamsınız