Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bizde gitsin konuşuruz yine de inanılmaz bir hat gitse bile Sane Osimhen Icardi ne demek yav
Osimhen transferi bitene kadar Morata'yı elde tutuyorduk. Morata gitti. Osimhen nasıl ki geldi diyorsak aynı haberlerde de Morata gitti deniliyor.

alvaro-morata-alvaro-morata-galatasaray.gif

yusuf ve jelert'e harcadığımız genç kontenjanı boşaltılıp lemina'ya bir yedek alınmalı
sağ bek gelirse sallai de dehlenebilir. boşa düşecek o durumda.

Yusuf'u ilk teklifte gönderin gitsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

frank ve köhn kesin gider

nelsson cuesta zaniolo yusuf jelert

şu 5liden de kurtulursak tamamdır

Arkadaşlar adminlerim evet bugün ilk defa td ümüz hakkında kötü bir yorum yaptım. Eğer beni banlayacaksiniz lütfen beni kuş şüphesi diye atmayın bu forumdan. Ne kadar FVAS. En büyük gsli benim. Evet size göre de siz en büyük gslisiniz. Bana her şeyi deyin ama kuş demeyin. Ne kadar şikeci pislik kuş kulüp taraftari varsa A.s. benim son söyleyeceğim budur.

frank ve köhn kesin gider

nelsson cuesta zaniolo yusuf jelert

şu 5liden de kurtulursak tamamdır
Böyle performans gösterirse Köhn durmalı

Farklı formasyonlar içinde değerli bir isim olur

Ama diğerleri ile acilen yollar ayrılmalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış’ın sağ bekte oynayıp iyi iş yaptığı tek maç yok. Bence zaten ayrılacak bu yaz.

İcardi’nin mevcut fiziği ile futbolun uzaktan yakından alakası da yok. Sara kilit rolde, hazır lemina-sara-torreira üçlüsüyle modern futbolun nitelikli orta saha üçlüsünü yakalamışken bozmamak gerek. Bu takım her türlü 4-3-3 devam etmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt