Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Hakan ve babasını Fener’e gitmemeye İnter’de kalmaya veya Arabistan’a gitmeye ikna ettiler herhalde yoksa biz bu şartlarda kendisini almayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alırız. Ancak 12 13 maks bons ile. Maaş sorun olmaz o kadar. İnter ile oturup anlaşamaz ise Ağustos ayında belki İnter 15'e inecek.Hakan ve babasını Fener’e gitmemeye İnter’de kalmaya veya Arabistan’a gitmeye ikna ettiler herhalde yoksa biz bu şartlarda kendisini almayız
ftyarın görürsün
Keşke sulansa leş haldeChiesa'ya kuşlardan biri sulanır mı?
Şuan öyle 10,15 bonservis verebileceğimizi hiç sanmıyorum, kiralık+opsiyonlu olur kalan transferler yada bedelsiz, inşallah öyle opsiyonlu 15,20 gibi bir hata yapılmaz, seneye yine ipotekli gireriz transfereAlırız. Ancak 12 13 maks bons ile. Maaş sorun olmaz o kadar. İnter ile oturup anlaşamaz ise Ağustos ayında belki İnter 15'e inecek.
Malum Hakan Fb yolunda ilerliyor. Yarın Galatasaraylı ama yönetimde olmayan biri Hakan ile buluşacak söylentisi çıktı en son.ulan uykudan uyandım osimhen here we go gelmiş nasıl uyuyacağız şimdi
bu arada hakan olayı nedir özet geçebilecek var mı?
Reis nelson abdülün terli atleti olamaz ,kusura bakmanelson kalmalıdır süper bi stoper alınmayacaksa
23-24 sezonunun ikinci yarısındaki performansını hatırlayalım
10 maç kesik yemeden oynar ise aynı seviyeye çıkar yine
bizi bardakçı belasından kurtaracak başka bi figür yok takımda.
ünyay da olabilirdi deneyimsiz olmasa, ki sanıyorum yavaş yavaş takıma katılacaktır kendisi
Evet, iyi oyuncu almalarından iyidirKeşke sulansa leş halde
Biz hersene Monaconun kapısına niye dayaniyoruz yaw , kardeş kulüpte , haberimiz mi yok
Reis nelson abdülün terli atleti olamaz ,kusura bakma
Sinan reis iyi yazmış
Babası hala ergenlikte galiba ,resmi hesap bu etsen ne olur etmesen ne olurMide bulandırdı açıkçası.