- 3 Temmuz 2012
- 138.383
- 87.140
- 5.338
Ağasıda kralıda paşasıda sensin ulan!
icardi cerrah fln mı acaba
zanioloya beyin ameliyatı yapması lazım düzeltmesi icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco'nun Singo için 35-40m dolaylarında beklentisi var söylenenlere göre.Osimhen ve Ederson sonrası ilk hamle Singo olsun.
Frank ve Jelert'ten 12 civarı gelse süper olurdu
bunun babasi da halil in babasi gibi bisey heralde
rahatsız herif durduk yere takipten cıkıp takibe aliyor
Halbuki en önemli yer ortasaha. Umarım öyle bir hata yapmayız.niye orta saha istemiyorsun be adam
yedeğin yok senin yav
Sergi hakan calhanoglu için ne diyorsun kalacak mı yoksa bize mi gidecek yada febeye miBirazda gulelim.
Tv makinasinda okan bayulgen snektvde karsi cinsin ajanlari programini sunan kizlarla dalga geçiyor
Programa baglanan Hakan Gunduz
'Guzellik bence herseydir'
Kizlar yayina bağlanan hakan gündüze
'Guzel olupta Allahin gerizekalisi olan bir suru kiz var'
Guzel olsa bile sinemaya gittigini dusun,oraya buraya gidiyosun ama tek kelime edemiyo'
Hakan Gunduz
'Olsun,sinemayi zaten sessiz izlerim ben'
Cuesta'yi ben direkt kolombiyaya geri gonderirdim. En fazla yapacagi is kuryelik olacak adam omrumde kazanamayacagim parayi uc dort senede alacak.Frank 5
Nelson 6
Zaniola 7
Jelert 6
Cuesta 100 bin
Mertens'i takıma motivasyoncu diye atayalım herkesi gazlıyor Ahmed de Bruyne falan

Sane 20 ye Osimhen de 50 ye çeker fenermarkt ilk güncellemede.Daha ederson gekecek, belkide singo. Ozaman 350yi gecebilmis olacagiz.
Bu paranın kaynağı nire kardeşimya şu para nerden geliyo muhabbeti icin tüm gelirlerimizi bi tabloda toplayacak biri lazım
@Hasan Bekir bu işi yapacak gibi görünüyor
Bu paranın kaynağı nire kardeşim