Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın dediklerine bakılırsa

Morata (6 milyon) ve kohn satilacak hemen.frankowski de satılmalı

İşin sonunda sallai de gidecek.cok net olsa da ama neyse

Stoperi zaten neden düşünmesin apo ile mi çıkacağız avrupa maçlarına

Sagbekte alınacak

Çok takilmayin

Hocanın dedikleri Ahmetcan gibi yerli stoper alınmayacak o rolde zaten Arda ve Metehan var gerek yok ekstra para harcamaya. Osimhen ve kaleci işi resmileştikten sonra bir süre transfer durağan aşamaya geçecek ve Cuesta, Nelsson, Frankowski, Jelert, Köhn, Morata belki Yusuf ve Zaniolo gibi oyuncuların gönderilme aşamasını bekleyeceğiz ve bunlar gidince stoper oynayabilen sağ bek Singo, Pavard, Reynch gibi bir oyuncu ve sol stoper belki orta sahaya alternatif alınabilecek.

Eldekilerden bir bütçe oluşmadan kolay kolay olmayacak takviyeler diye algılıyorum hocanın dediklerini. Zaten çoğumuzun genel düşüncesi bu yönde.
Zaniolo'ya ufak ağrı dediği anda bende sinyaller yandı :D Genel olarak ama Nelsson, Cuesta, Franko, Jelert - hiç bahsetmediği için Köhn satılmadan bir şey beklemeyin mesajını verdi gibi.

Avrupa konusunda ama hocanın şu Bayern ve Man Utd maçları diye kullandığı cümleden kurtulması lazım. O senaryonun devamında patladı.

Tottenham sonrası ajax ve AZ'de patladı. Avrupa kulvarında bir önceki sezona referans yapmaması lazım artık.

Cuesta'yı 8 milyona ben satsaydım, ölene kadar her gün ilk tazeliğinde anlatırdım anasını satayım.

12 yabancı : 1-Kaleci 2-Sanchez 3-jakobs - 4-sallai- 5-torreira 6-lemina 7-sara 8-sane 9-ıcardı 10- osimhen 11-sol stoper 12-sağ bek veya zaniolo Sağ beki 23 yaşında bulabilirsek zaniolo takımda kalabilir.

30 m + 10 m maas ödeyemeyiz noluyoz lan

Stoper kalexi sag bek eksik ALOOOO

Sallai yüksek fiyatından dolayı teklif değerlendirilebilir diyorlardı.

Sağ bek alınırsa görev şehidi olacak belliki aşağıdaki açıklamaya rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt