Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai'nin biraz kanat için yetenek kıt ama görev adamı. Yedek kalınca sorun yaratmaz, Zaniolo, Sallai bu nedenle takımda kalmalı yoksa bak ciddi diyorum oyunu değiştirsin diye Ayhanın oğlu girer oyuna.
300 bin euro alsa o zaman bir ''belki'' olurdu yine çoğu mevkiide vasat oynaması sebebiyle.Ben de katılıyorum genel olarak ama Zaniolo'dan önce Sallai gitmeli diyorum , yoksa başka yabancı alacaksak Zaniolo da gitsin ona da güven olmaz

Kadıköyde yaptıklarını ne çabuk unuttunuz

Geçen sayfada da yazdım, düzenli Manchester maçını izleyenler bilir ki Onana'nın refleksler 10/10.

Kendisinin problemi anlık konsantrasyon kaybı. Bu da her yıl 2-3 tane saçma sapan gol yemesine neden oluyor bunlar da akılda kalıyor işte.

Yani en azından şutu falan var zaniolo'nun 1 büyüktür 0 gibi bir durum var.Sağ bekte verdiği acil durum kartı da yine vasat altı yani haldur huldur rakibe dalıyor direkt.Kaan'dan pek bir + durumu yok yine orda mücadele dışında
ismen Zaniolo form tutsn etsin ben de daha çok istiyorum, maliyet açısından bakınca Sallai bence kendisine verilen total ücreti hakedecek bir şey yapmıyor oraya katılırım ama hiç bir şey yapmadıda diyemem diri kalmak adına.

sonuçta optimal kadroda görmek lazım - ligin ağustos bölümünde belli edecektir hoca kimleri düşünmediğini

10 maçta 1 böyle oynuyor :asd: geri kalan 9'unda işte 2-3 maça bir ortasahadan gol giyiyor, tuttuğu topu içeri alıyor :asd: ayda yılda bir olsa anlayacağım

manu forması giyip de performansı yükselişe geçen 1 tane topçu yok zaten 10 senedir falan. Adamdaki saf yeteneği baz almamız gerekiyor performansını değil

300 bin euro alsa o zaman bir ''belki'' olurdu yine çoğu mevkiide vasat oynaması sebebiyle.Ben de katılıyorum genel olarak ama Zaniolo'dan önce Sallai gitmeli diyorum , yoksa başka yabancı alacaksak Zaniolo da gitsin ona da güven olmaz
İşte sorun şurada başkasını alsak yine aynı miktarlarda ödemeler yapılacak belki Köhn'de kalabilir aldığı çok cuzi rakam.

Bu arada Ayhanın oğlu diye goygoy yapıyorum biraz, geçen seneki hataları onun suçu değil onu, kendinden daha güçlü bir rakibin karşısına koyanda suç.

Sonuç olarak daha iyi bir yedek kadromuzun olması pek mümkün değil ama daha kötüsüne çevirmeye de gerek yok bence.

hatipoğlu’nun canı sıkılmasın diye olmayacak işin içine atmıslar ahahahah

Sırada Kaleci var yav

sonrasında satışlara bağlı bütçeye göre defansif takviye

ortasahayı en son iş olarak bırakıyor hoca sanki - açıklamalarından onu anladım.
Bonservis vermeyeceğimiz için İlkay'ı aradan çıkaralım işte renktaş

Hem hakan olayı da kapanır

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservis vermeyeceğimiz için İlkay'ı aradan çıkaralım işte renktaş

Hem hakan olayı da kapanır

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
önce City'i feshetmesi lazım diye biliyorumda - bakalım merak içerisindeyim o konu nereye varacak.

istediği maaş tam nedir düzgün haber görmedik ya da tutarlı bir kaç haber.. Tor ve Sara'dan fazla alacaksa sıkıntı olabilir mesela.

vardır illaki orası için bir plan düşünce - yoksa bonservissiz olarak Sane'den sonra bile açıklanabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt