Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biyogala ve Samiyen bizimkilerin niyetinin Ederson ve OSimhen'i aynı anda getimek olduğunu söylemişlerdi. Ama baya baya yanılmışlar.

Ederson transferi olacaksa bile hiç de 2-3 günde sonuçlanacak gibi durmuyor. Hatta son haberlere bakılırsa City'nin istediği ve bizim önerdiğimiz arasında ciddi fark var. Bence transferin olma ihtimali yüzde 50'nin biraz üzerinde. O da Ederson istiyor diye

önce City'i feshetmesi lazım diye biliyorumda - bakalım merak içerisindeyim o konu nereye varacak.

istediği maaş tam nedir düzgün haber görmedik ya da tutarlı bir kaç haber.. Tor ve Sara'dan fazla alacaksa sıkıntı olabilir mesela.

vardır illaki orası için bir plan düşünce - yoksa bonservissiz olarak Sane'den sonra bile açıklanabilirdi.
Şayet doğruysa sosyal medyada 5-6 milyon bandında bir maaş beklentisi varmış diye okumuştum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca’nin aciklamalara göre öncelik osimhen ve ederson

Bu iki oyuncu’nun transferi bittikten sonra yollanacak oyunculara gececegiz

Frankowski,jelert,cuesta,nelsson,köhn ve morata yollanacak kesin olarak

Zaniolo icin kararsizlik var durumuna bakilacak galiba

Yusuf demir ise arti iki yabanci kontenjanindan dolayi kalabilir düsüncesi var teknik heyetin

Ama bu planlar tabiki degisebilir transfer döneminde hersey mümkün

Burhan Can Terzi:”Coman’da sıcaklık var. Bu transfer Barış’a değil,Zaniolo’ya bağlı.”

zanyolo yu sutlayip coman i almaga ne dersiniz

Muslera Ederson’un fotosunu beğendi az önce İnstagramde. Bu iş bitmiş.

fanatik Galatasarayli ahmet ve furkanin milli takimdan arkadaşı.almamiz lazim bi an once.arda gülerden yetenekli bana göre

Şayet doğruysa sosyal medyada 5-6 milyon bandında bir maaş beklentisi varmış diye okumuştum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kariyerine saygım var İlkay'ın . City kaptanlığı - şampiyonluk getiren son periyod performansları falan ama 5-6 benim bakış açımda çok mesela.

4 maximuma okey olsa bence çok şey katar takıma .

Burhan Can Terzi:”Coman’da sıcaklık var. Bu transfer Barış’a değil,Zaniolo’ya bağlı.”

zanyolo yu sutlayip coman i almaga ne dersiniz
o bonservisi veremeyiz derim. 30 M mu istiyordu bayern. o para bence ofansif anlamda bütçelendirilmemeli kesinlikle.

Coman her türlü gelir zanioloya rağmen merak etme burhan

Sagbeki 2002 sonrası yapacağız çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt