Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet çobanoglu ünlenince fatih terimi,Galatasarayi ve icardiyi takipten çıkarmak zorunda kalmış yavrum benim

Harika bi yetenek ya

Biyogala ve Samiyen bizimkilerin niyetinin Ederson ve OSimhen'i aynı anda getimek olduğunu söylemişlerdi. Ama baya baya yanılmışlar.

Ederson transferi olacaksa bile hiç de 2-3 günde sonuçlanacak gibi durmuyor. Hatta son haberlere bakılırsa City'nin istediği ve bizim önerdiğimiz arasında ciddi fark var. Bence transferin olma ihtimali yüzde 50'nin biraz üzerinde. O da Ederson istiyor diye
Ederson istiyorsa city bırakır 7-8e eğer bizimkiler ölücülük yapıp 3e falan almaya çalışıyorsa o zaman olmaz zaten ama city de öyle 15 falan istemez pek sanmam.Dünyada şerefsiz kulüp yöneticisi fazla fakat city'nin böyle bir durumu yok diye düşünüyorum bu kadar emek veren oyuncularının isteğini ön planda tutacaklardır.Öyle 15 vermiyorlarsa yollamıyoruz gibi bir tutuma girmezler

Muslera Ederson’un fotosunu beğendi az önce İnstagramde. Bu iş bitmiş.
Fatih Terim'i hiç böyle görmediniz

Okan hoca’nin aciklamalara göre öncelik osimhen ve ederson

Bu iki oyuncu’nun transferi bittikten sonra yollanacak oyunculara gececegiz

Frankowski,jelert,cuesta,nelsson,köhn ve morata yollanacak kesin olarak

Zaniolo icin kararsizlik var durumuna bakilacak galiba

Yusuf demir ise arti iki yabanci kontenjanindan dolayi kalabilir düsüncesi var teknik heyetin

Ama bu planlar tabiki degisebilir transfer döneminde hersey mümkün
Yusuf ve Zaniola'dan hiçbir şey olmaz

İkisi de direk gönderilmeli

Boşuna yer tutuyorlar yerlerine gerçekten katkı alabileceğimiz birileri alınmalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi imzalandi haberi gelsin artik be

Cankat diye bir adam var trtsporda , yani hadi küfür etmeyelim soyadıyla ilgili bir şey diyecektim de çıkmış hala diyorki pay için görüşülüyor.Yani bu işe saygısı bile yok adamın umurunda değil yaptığı iş.Fabrizio falan twit atıyor ona bile bakmıyor

kariyerine saygım var İlkay'ın . City kaptanlığı - şampiyonluk getiren son periyod performansları falan ama 5-6 benim bakış açımda çok mesela.

4 maximuma okey olsa bence çok şey katar takıma .
Keşke dediğin miktarları kabul etse renktaş

Ama sanmıyorum kabul etsin

Sonuçta Mertens'e 4 veriyorduk

İlkay içinde 5 çok demem

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cankat diye bir adam var trtsporda , yani hadi küfür etmeyelim soyadıyla ilgili bir şey diyecektim de çıkmış hala diyorki pay için görüşülüyor.Yani bu işe saygısı bile yok adamın umurunda değil yaptığı iş.Fabrizio falan twit atıyor ona bile bakmıyor
Buna sövülür rtaş küfür etmeyelim değil edelim yani.

Muhtemelen 4-5-1 içinde gizli 10 / gizli forvet 60-70 dakika Osimhen ile böyle bir kurgu düşünüyor, bazende iç saha güçsüz rakiplere karşı 3-5-2.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt