Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 milyon istiyormus city edersona cago
City'nn 12-13 m değeri varken 40'a aldığı suan piyasa değeri 20m'lerde 5 sene önce 70 m görmüş, 2sene önce de 40m civarı piyasa değerini kormuş, şuan faal olarak kaleciler arasında ilk 10'da olan Brezilya milli takımının kalecisi için bedava fiyat.

Kolsuz goygoyu yapanları boşverin, hadi izlemediğimizi varsayalım EPL'de bu kadar sene City gibi kaleci ile Şamp Ligi vs üst düzey top oynayan kaleciyi kolsuz olsa 1-2 senede şutlarlar ya da yerine birini almaya çalışırlar bknz Onana.

Edit: He Ederson'un yan top birtık tırt yani EPL de o gördüğümüz penaltı noktasından bile yan top alanlar gibi değil, zaten bunu yapabilen kaç kaleci var şuan acaba. VDS ve Cech'den beri öyle manyaklar görmedim ben :asd:

Edersonuda çok beğeniyorum yaş bakımından bziim içinde çok uygun isim
Kalecilerin en verimli yaşı 27-35 arası zaten, bazı manyaklar 20lerinde prime'a girip 40'a kadar devam ettirebiliyor bknz Neuer :asd:, mesela Muslera bize geldiğinde sıralamada ilk 6'da idi ve ciddi maliyetle aldık 1-2 sene böyle hıımmm dedirtti herkese sonra prime'a geçti 26-34 yaş arası en verimli dönemiydi. Sonrasında zaten refleksler düşüyor maalesef.

Transfermarkt'daki gıcık hanımefendi yine hem övüp hemde fiyatları neden düşürdüğünü açıklamış :asd:

Yeni nöbet açmayın abiler en azından osimhen kap gelene kadar bu nöbet uğurlu geldi büyüyü bozmayalım…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt