Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.690
- 9.055
- 2.538
24-48 saat içinde Galatasaray a katılacak demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmiyorum city fazla bi bonservis istesin. Zaten yeni kaleci alacaklar ve bunca zaman iyi bi sekilde hizmet eden ve cl kazanan kalecilerine zorluk cikarmazlar.Biyogala ve Samiyen bizimkilerin niyetinin Ederson ve OSimhen'i aynı anda getimek olduğunu söylemişlerdi. Ama baya baya yanılmışlar.
Ederson transferi olacaksa bile hiç de 2-3 günde sonuçlanacak gibi durmuyor. Hatta son haberlere bakılırsa City'nin istediği ve bizim önerdiğimiz arasında ciddi fark var. Bence transferin olma ihtimali yüzde 50'nin biraz üzerinde. O da Ederson istiyor diye
Osi süreci artık bitti gibi olduğu için şelale gibi sayfa sayfa yazılır çizilir bundan sonra.Elden çıkarmayı istediğimiz heriflerle ilgi biraz gelişmeler olması olumlu,umarım gol olur.
2012 yılı yaz sezonu yapılan kadroları özledim. Bir iki bukle bul da gönder @Vasfi Vural

Oyunculuğunu,kalitesini geçtim,bu kadar çalışkan takım oyuncusu bulmak imkansıza yakın.Lucas Torreira: "Tüm oyuncular Okan Buruk için ölümüne mücadele etmeye hazır!"
Partilerde meme emen adam mı diyo bunuLucas Torreira: "Tüm oyuncular Okan Buruk için ölümüne mücadele etmeye hazır!"
Ederson sol ayakli bi libero kalecisingoyu alalım sol stoperle uğraşmayalım fikrine ne diyorsunuz
mantıksız durmuyor derim ben ama elemanıun stoper performansını bilmiyorum
mesela apokerim formsuzken sağ stoper singo sol stoper davinson nasıl olur