Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.979
- 36.490
- 3.798
Laimer, Müller, Goretzka'dan biri diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen neden açıklamıyor ? bu osimhen transferi bildiğin 20x düşük hızda ilerliyor. normalde dün kap bile gelmesi gerekiyordu.
Sözleşmeler hazırlanıp, belgeler- gidip geliyor iki kulübün hukukçuları arasında. Osimhen'e de sözleşme gönderilmiş kontrol edecek ve imzalayacak ki kontrol etmesi için avukatı ile iletişim falan derken 1 gün sürer zaten.Osimhen neden açıklamıyor ? bu osimhen transferi bildiğin 20x düşük hızda ilerliyor. normalde dün kap bile gelmesi gerekiyordu.
fb sazdağını almış pffffffffffff moral yerlerde vallahi
Opsiyonlu kiralıkKesinlikle. Adam ben canavarım diye bağırıyor. Ama o kadar bonservis ücreti veremeyiz. Ancak Bjk gibi 5 taksitle vs olabilecek bir iş. O da bize rast gelmiyor.

inşaatçılık baba mesleği mikaan, torreira, geçen sene muslera, icardi, berkan, yunus gibi adamlar çok önemli
bunlar dünyanın en iyi oyuncusu olmasalar da takımın çimentosu oluyorlar
dünyanın en iyi demirini, en kaliteli boyasını, en güzel kapısını penceresine sahip olsan da bina dikmek için o çimentoya ihtiyaç var
Akanji yi alamazlar filan desene ya.fb şampiyon maalesef