Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Aşilim ya
kendisinin dünya karması yaparken 10 no'ya lincoln koyduğu zamanları hatırlıyorum
kendisinin dünya karması yaparken 10 no'ya lincoln koyduğu zamanları hatırlıyorum
Reddetmeye hazırlanıyor ne yawManchester United, Galatasaray’ın kaptanı Bruno Fernandes için yaptığı cesur teklifi reddetmeye hazırlanıyor. (Miguel Delaney / Independent)
şu dönemde demezsek daha iyi sankiBatrakov için asker10 diyebilir miyiz
1 yıl sonra arabistandan alır parasını.Unitedli yönetici açık açık Galatasaray zamanını boşa harcıyor demiş.
Bu işin oluru varsa bile tek seçenek Bruno'nun baskı yapması.
4 yıl 84 milyon euro alacak. United yarısını bile veremez. Maksimim 3 sene 39 filan verir 45'i bile bulamaz
kompozisyon mu yazacaklar? Ne hazırlığıManchester United, Galatasaray’ın kaptanı Bruno Fernandes için yaptığı cesur teklifi reddetmeye hazırlanıyor. (Miguel Delaney / Independent)
Adamlar istese direkt 100 milyon civarı alacakken sakat + yaşlı adamı niye alsın?Bence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
BAY + Singo + Sanchez + 20m = Yıldız takasına evet der misiniz dostlar?
Lan yoksa Bruno'yu ısrarla isteyip olmayınca bari Rashford'u verin diyerek Abdurrahim Albayrak taktiği mi yapacağız?![]()
Lan yoksa Bruno'yu ısrarla isteyip olmayınca bari Rashford'u verin diyerek Abdurrahim Albayrak taktiği mi yapacağız?