Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yerde herşey söyleniyor da süzgeçten geçirmek lazım bence çoğu ismi...

Bu arada bu başkan ne bk yiyeceğini kendisi de bilmiyor sanırım @Mustafa Yiğit in yazdıklarından çıkardığım sonuç bu... en kötü kararın bile kararsızlıktan iyi olduğunu düşünüyorum... 4 senedir son dönemde düşeşler gelşyor da bu sene de o düşeşi görür mü başkan onu bilmiyorum... Kim aklını nasıl çeliyorsa kulağına kimlerin isimleri fısıldanıyorsa artık... ama geç kalma lüksü yok artık... bir hamle yapmalı bir an önce... 2 hafta daha puan kaybı yaşanırsa Allah göstermesin ipin ucu kaçar ve herkes topun ağzına gelir...

Başkanla alakalı ek bir bilgi. Bazı üyeler imza toplama düşüncesindelermiş.

Bak işte kral bunu söylüyorum. O gün bende haberi alınca heyecanlanıp ekşiye yazmıştım direkt.

Bir hamle olacak anlamına gelmiyor. Yoklandı çok yüksek rakam verildi, paranız varsa oturun masaya dendi. Sonrasını bilmiyorum ama Osimhen - Kvara 2 lisini görmek istediğini biliyorum.
Dayi supriz bu muydu yoksa

Nelssona teklif falan yoktur 4-5 milyon teklif gelse 50 kere satmışlardı

Jelerte 10 milyon teklif geldi falan dedirtiyorlardı muhabirlere sırf zaman kazanmak ve beceriksizliklerinin üstünü kapatmak için

Nelsson'dan hala 7-8 kopaririz diye dusunuyor Kavukcu. O tren 2 sene once kacti belki gecen sene yine satardik ama yine az buldular o parayi.

Simdi 4 milyon euro veriyorlarsa sat gitsin durumuna geldi ama bizimkiler sozde tok satici rolune burunmus.
Dedigim gibi bence bonservisli teklif gelmiyor. Gelse bile max 1milyondur

Dönem sonunda alacaklarini birakarak gitti falan okuruz yada parasini son kurusuna kadar alir

@Mustafa Yiğit sence kral adı geçenlerden daha doğrusu görüşülenlerden güzel bir kadro kurma imkanı var mı gelecek gideceklerle birlikte

sınırdan dolayı oyuncunun eli güçlü maalesef

nelsson biliyor ki her türlü gönderilecek

fbde durum daha da kötü, diego carlos amrabat ıvır zıvır bi ton adam takımlarla anlaştı beleşe hatta üste para alıp ayrılmayı bekliyor

2 sürpriz var. Biri kimine olumlu kimine olumsuz.

1 haftaya oyuncuyu güzellemeler başlar.

Diğer sürpriz Kvara değil. Kvara aktif bir çalışma değil. Soruldu, başkanın isteği var bu bilgi var sadece o kadar.

Yaş almış bir stoper hissiyatı belirdi birden nedense

@Mustafa Yiğit sence kral adı geçenlerden daha doğrusu görüşülenlerden güzel bir kadro kurma imkanı var mı gelecek gideceklerle birlikte

Kesinlikle.

Fakat hocanın artık inadı bırakıp 4-3-3'e dönmesi gerekiyor. Kadrodaki oyuncuların da verimini artırmak için formasyon değişikliği şart özellikle dış saha maçlarında.

Ben geç de olsa iyi kötü güzel takviyeler yapacağımız kanaatindeyim. Devre arası gibi bitmez ama işin sonunda cebimizden çok para çıkar.

leao net olarak 10 alıyormuş milandan ,

avrupa takımlarının brüt 20 vermesi gerekiyor ki başka takımları seçsin

Bizde kişisel olarak anlaştığımız için bence buna güveniyoruz

bizden başka kimse vermez bu parayı diyerek , dediğimize gelmesini bekliyoruz milan'ın

ama unuttuğumuz bir nokta var ,

es kaza fener lyon u yenerde cl ye kalırsa , gözünü kırpmadan parayı basabilir bizle aynı parayı verebilir leao ya ,

adam da salak değil ha gs ha fb ne farkeder diyerekten kabul edebilir bu sefer.

Bari o rus'u almış olsunlar.

Çocuk kendini açıkladı bizden hala ses seda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt