Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diğer maçımız Göztepe ile eğer transferler gelmezse yandık

Ciro düşük bu ay beyler, canım sıkkın.

Kısa bir soru cevap yapalım kaçacağım. Varsa sorular yanıtlayayım.

Lemina’nın gitme durumu varmı denildiği gibi. Varsa Sarr ismi geçiyor doğru mu?

Can Uzun için Batrakov sonrası hamle yapılma durumu var mı? Yoksa o defter kapandı mı?

Sol stoper için U23 ya da Türk oyuncu planlaması var mı?

Torreira için zamlı sözleşme düşünülüyor mu?

Forvet için yetişkin aday varsa kimler. Demirovic denmiş ama daha iyisi var mı sanırım onu sen yalanladın.

Hakan ç gelirse bir ihtimal ligi kurtarabiliriz

Orta saha gelmezse gecmis olsun

Lang
Harder
Batrakov
Can
Hakan
Y.akcicek

Ligi kurtarir cl de ikinarak ilk 24 olabilme ihtimali

Nelson işi doğruysa aldığı maaşı sineye çekip lisans çıkarmayacaksin.

Sana göre barca olmazsa bize gelecek öyle mi?

Arapça mı konuşuyorum arkadaşım ben yoksa siz mi Türkçe bilmiyorsunuz?

Oyuncuya resmi teklif yaptığımızı geçen cumartesi yazmışım. Forvet adaylarımız arasında en ciddi olduğumuz isim diyorum. Oyuncunun da pek çok talibi var aralarında en ciddi büyük olanı Barcelona diyorum. Diğer rakipler yarışabileceğimiz takımlar.

Eğer Barcelona aradan çıkarsa teklifimizi artırırız, oyuncuyu ikna ederiz bir şey olur imza attırabiliriz diyorum nesini anlamıyorsun?

Barcelona iptalse bize gelir mi diyorum. Oyuncuyu ikna etmek lazım gözü bu ligde değil daha yüksekte.

Hasbinallah gerçekten sabır zorlayan tiplersiniz ya.

Torino Emirhani satip, ödedigi bonservisin bir kismini geri almayi istiyormus. Onu + 2 -3milyon ateslesinler bizde onlara Nelssonu verelim. Lesleyi geri yollayip, o sag sola kiralik yolladigimiz tekliflere, ekstra 2 milyonu ekleyelim...

Türk rotasyonuna bir adam girmis olur, ve sonra Torreira/Lemina'dan biri giderse, adam gibi bir 6 no alirsak OS rotasyon böyle olur:
TRANSFER, Lemina/Torreira
Sara, Nhaga, Ilkay, Batrakov, Emirhan (+Yunus)

Bir U23 stoper kontenjani acilmis olur hem.

yok ya severim ben Serdar ı. Sen de tepkiyi normal kabul et bence. Millet aylardır transfer bekliyor, yönetim 1 tane ugoçukvu alıyor, tepkiler haber/kolpa yapanlara kalıyor çünkü onlara duyurabiliyorlar seslerini.
Bence Serdar'inki tepkiden fazla oldu. Takintiya donustu. Transfer okumaya geliyoruz, basligin yarisinda Mustafa ile Serdar'in kavgasini izliyoruz.

X de Tolgahan dışında bildiğiniz, bu güvenilirdir dediğiniz bir hesap var mı

Gs Sözlük point guard. Başkana yakın isimlerden.

Bir şey yazıyorsa altında mana arayın derim.

Kırklareli Belediye Başkan Adayıydı bir ara Halit Elifbaş. Tolgahan'ın tayfadan. Kimliksiz Futbol diye bir platformları var ama çok pazarlayamadıklarından kendilerini bilinmiyorlar. Pek çok muhabire 100 basarlar.

Alın size en verimli kaynaklar.

Ha bide x oyuncuya teklif yapiyoruz ama kendi basini yazmiyor ha? Inanmayin böyle tiplere

Lemina’nın gitme durumu varmı denildiği gibi. Varsa Sarr ismi geçiyor doğru mu?

Can Uzun için Batrakov sonrası hamle yapılma durumu var mı? Yoksa o defter kapandı mı?

Sol stoper için U23 ya da Türk oyuncu planlaması var mı?

Torreira için zamlı sözleşme düşünülüyor mu?

Forvet için yetişkin aday varsa kimler. Demirovic denmiş ama daha iyisi var mı sanırım onu sen yalanladın.

Lemina biri gelmeden gidemez. Sarr için söylemiştim geçen hafta takip ettiğimiz oyunculardan biri ama sıcak temas yok şu an için.

Can her transferden bağımsız var masada devam ediyor hala.

Zeze sol stoper için hala en yakın isim. Ama gideceklere bağlı olarak baba çekilebilir kararsız bölge hala.

Tor a sözleşme verilmeyecek.

U23 lerde Tresildo, Ilenikhen.

Ama her transfer Can'a bağlı. Ona göre gidiş gelişler u23 yerleri belli olacak. Şu an her yere alterantifler imza aşamasına getiriliyor.

Lemina yerine mata sarr, Torreira yerine camavinga yapabilsek orta sahamız resmen çağ atlar Mata Sarr - Camavinga - Batrakov ve kanat için de Leao’yu alıp kapatabiliriz transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt