Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
lemina yenilenmeyebilirdiSingoyu satıp açsaydılar kontenjanı. 2 tane yabancı sağ bek mi olur
singo gidebilrdi, gitmeli hala
jacobs kazımdan fazlası değil defet gitsin
3 etti bile, al sana 6, 8, 10 transfer kontenjanı
lemina yenilenmeyebilirdiSingoyu satıp açsaydılar kontenjanı. 2 tane yabancı sağ bek mi olur

O da bize gelir şut vurmaz anasını satayım.Hakan'dan son 1 yilki gelismelerden oturu sogudum aslinda ama bugun olsaydi bir tane uzaktan yazmisti. Oyle mac cozecek, sut cekecek bir oyuncumuz yok saka gibi.
Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.
Kim bunlar merak ediyorum gercekten ya da benim gozden kacirdigim birileri var mi diye soruyorum.
Baba Bruno harici kim gelirse gelsin bizim oyun gücümüze gözle görülür katkısı olmaz çünkü ortada oyun ve plan yok. Bruno da gelmeyecek zaten.Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.
Kim bunlar merak ediyorum gercekten ya da benim gozden kacirdigim birileri var mi diye soruyorum.
Adminim 10+4 varken hocamız gençlere şans veriyorken Lesley ve Nhaga çok kullanmayacağımızı düşünürsek 2+1 sözleşmeyle gelsin en azından ayağı top yapan biride lazım gibi geliyor.Hakan'dan son 1 yilki gelismelerden oturu sogudum aslinda ama bugun olsaydi bir tane uzaktan yazmisti. Oyle mac cozecek, sut cekecek bir oyuncumuz yok saka gibi.
Daha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok
Ekli dosyayı görüntüle 331438
Torreia bir kere dikine pas denedi gol olduHakan'dan son 1 yilki gelismelerden oturu sogudum aslinda ama bugun olsaydi bir tane uzaktan yazmisti. Oyle mac cozecek, sut cekecek bir oyuncumuz yok saka gibi.
10'dan daha çok kanat oynadı gibi ama Buendia olabilir.Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.
Mac ve transfer kritigi alayim neler donuyor @Nedim V. DuranDaha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok
Ceza sahası dışından vurup da gol atabilecek kimse yok ama görüntüde var gibiDaha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok