Sami Karakoç
İmparator
Osimhen için Erden Timur a teşekkür ederizDedigim gibi Erden Timur 4 senedir sampiyon yapiyordu , onun kurdugu kadro da 4 senelik di onun dibini siyirdik.
Simdi Dursunun takimini gorecegiz ilk donemden batirdik
Osimhen için Erden Timur a teşekkür ederizDedigim gibi Erden Timur 4 senedir sampiyon yapiyordu , onun kurdugu kadro da 4 senelik di onun dibini siyirdik.
Simdi Dursunun takimini gorecegiz ilk donemden batirdik
Ne ağladın be aynı kelimelerin yerini değiştirerek on tane batrakov postu atmissinBatrakovu bize kitleyecekler
Seneye Serie B'ye kiralariz
Hala aynı şey ya. Size transfer falan yapılmamalı. Başkanın gazeteceleri sizin beyninizi iyi yıkamış
Ya sen hic konusma Cicaldau , Morutan , Joao Pedro gibi rezil topculari ovup istedin sen , Batrakovun da senin sayende ne kadar cop bir futbolcu oldugu daha cok anliyoruz.Ne ağladın be aynı kelimelerin yerini değiştirerek on tane batrakov postu atmissin
kafayı yerizRus Demiryollari muduru bey teklifimizi reddetse de gülsek.
Eee biz hakkını vermişiz her sene şampiyon olmuşuz, diğerleri ne yapmış?
Morutan ve Joao Pedro istemiştim doğru. Cicaldau yerine Stanciu isteyenlerdenim.Ya sen hic konusma Cicaldau , Morutan , Joao Pedro gibi rezil topculari ovup istedin sen , Batrakovun da senin sayende ne kadar cop bir futbolcu oldugu daha cok anliyoruz.
Ee sen de buendia istemiyon 3ünden de 100 kat falan fazla ihtiyacımız olan adamLeao istenmez, Batrakov niye alinirmis, Mora'yi napacakmisik.
Size az yapiyor Dursun boyle simarik taraftara transfer yapmasin daha iyi biraz akillanirsiniz belki.

Sara bizde degil miHe millette Asensio Talisca Trossaird oynasin , biz Batrakov ile sampiyon olalim.
Mertensden sonra Batrakov ilac olacak.
Sizin gibi cop severler'e Morutan Cicaldu , Erick Pulgar ,Gabriel Sara gibi transfer lazim

Tayyip Talha Abdulkerim Bardakcidan bin kat iyidir de demedik cok sukurMorutan ve Joao Pedro istemiştim doğru. Cicaldau yerine Stanciu isteyenlerdenim.
Yusuf Demir için Messimizi bulduk diye post atmadım ama elhamdülillah shshshhshshshdhd
Ahhahahshshshhshshs haykırdım öyle birşey demissem cidden komik bu arada. Emirhan değil miydi yav oTayyip Talha Abdulkerim Bardakcidan bin kat iyidir de demedik cok sukur
Kevin de Bruyne sakatlanmassa bir Mertens olur mu acaba