Bak mesela bu sefer seni eleştireceğim veya sorgulayacağım...
Somut yöneticilerden falan değil, kulaktan kulağa bilgisi olanlardan duyumlar bunlar diyorsun değil mi yönetimle veya kulüp içinde ortak çevresi olan tanıdıklar vs... Arkadaş bu rakamlar bu kadar detaylı nasıl ulaşıyor sana o zaman ya... Bak bu akşam geldiğinden beri baya spesifik bir sürü bilgi verdin. Tonla yani öyle böyle değil... Rakamlar görüşme günleri şunlar bunlar... Tüm bunları aynı anda kulaktan kulağa duyumlarla bilmen bana hiç mantıklı gelmiyor. İlk günden beri bunu sorguluyorum zaten, öyle ikiyüzlülük yok bende, hala doyurucu cevap bulamadım senden... Bence ya kaynağın belli olmasın diye o kulaktan kulağa bilgisini yalandan atıyorsun ortaya (ki olabilir, böyleyse anlaşılır) ya da o çevrelerden bir iki şey duyup gerisini piyasadaki bilgilerle ve kendi işkembenden bulduğun inandırıcı olduğunu düşündüğün sıkmalarla falan harmanlayıp yazıyorsun... Tahminlerimi ve olasılıkları söylüyorum, ille öyle demiyorum... Sadece şüpheyle yaklaşmakta haklı olduğumu düşünüyorum...
Hatta kimmiş neymiş tam da açık edemediğin bu kaynakların özelden yaz söz veriyorum dışarı çıkmayacak benden dedim cevap alamadım o gün... Güvenmediğin için de olabilir tabi, bir şey diyemem...