Sami Karakoç
İmparator
Davinson giderse Bremer alırız gibime geliyor.
Juve Bremer satıp kaynak yaratmak istiyor diyirlardi bir ay once
Ben de olmasını istemiyorum. O maaş o bonservis eleman gamsız. Zaha buraya gelince değişik biri oldu. Eleman buraya gelmeden bizdeki zaha olmuş. Taraftar biraz abde yangını falan yapsa belki değişir istekleri. Bizim yönetim takıntılı bir oyuncuya odaklanıp kaldılarLeao isi insallah olmaz. Batrakov ne kadar istekli hirsli geliyorsa Leao bi o kadar salmis gelecek.
Yonetimin ve teknik ekibin umarim B ve C plani hazirdir. Skorer orta acmasini bilen kanat sart oglu sart.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Leao en başta bundan dolayı isteniyordu belki de, her hafta planlama yeni baştan yapıldığı için artık ne istediklerini kendileri de bilmiyordur.
Rashford da olabilir aslında ama gelmek istemiyor sanırım.Leao işte bunu al forvet sol kanat forvet arkası oynar tor veya leminadan çıkıp curtis Jones çek bitti gitti
Bazen idmanlara resmî hesap için fotoğraf lazım diye çıkıyorlar. Videodaki sara bizdeki tostçu yakubokanball'a maruz kaldıkça beyni herifin demek ki
Leao niye salsin? Adam hala 27 yasinda ve hala PL falan yapmak istiyor. Bizde tutar, tutmaz bilemem. Sakatligi var, sistem uyusmazligi var vs ama yatmasindan olmayacagini sanmiyorum.Leao isi insallah olmaz. Batrakov ne kadar istekli hirsli geliyorsa Leao bi o kadar salmis gelecek.
Yonetimin ve teknik ekibin umarim B ve C plani hazirdir. Skorer orta acmasini bilen kanat sart oglu sart.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O geçti bittiDavinson giderse Bremer alırız gibime geliyor.
Var abim olmaz mı ? Takılıp kaldılar bizimkiler. Dünyada başka kanat yok sankiFB çekildi, Roma çekildi, bir biz kaldık, Milan kadroda tutmak istemiyor zaten. Leao için 40-50 bonservis, 12 maaş konuşulmasında bir tuhaflık yok mu?..İlle istiyorlarsa, keyfi opsiyonlu ucuza kiralık teklif yapıp çekilsinler; işlerine gelirse...
Davinson ile takas edelim o zaman iste. Lucumi’yi de aldilar. Kolombiya tandemi ile oynarlar.Davinson giderse Bremer alırız gibime geliyor.
O geçti bitti