GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv
Ufuktan Aslan

Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 352

Ufuktan Aslan ·

Cevap
9,9K
Okunma
357,4K
Sayfa
352/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk orkuna 30 milyon verdi diye gülüyorduk , günün sonunda aynı kerizliği yaşayan ve komik duruma düşen biz olmayız umarım .

inş iyi çıkar

Su barisin top kullanabilmesi ve son sutu biraz daha iyi olsa varya zaten....

Corum macinda top cikmadi diye kornerin orda pozisyon devam etmisti mesela, orada iceri sallayip aslinda oldurmustu pozisyonu. Oralarda cok daha iyi kararlar lazim. Hoca boyle detaylarin uzerinde durmuyor gibi geliyor bana.

Belki yanılıyorumdur ama Yamal da olsan bazı eksikleri vs kapatamazsın. Yani kusursuz olamıyorsun öyle bir futbolcu yok.

Zaten ben bir futbolcunun eksikleri üstüne gitmesini değil güçlü kasının üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Barış fark yarattığı şeyde daha da iyi olmaya çalışmalı bence

Belki yanılıyorumdur ama Yamal da olsan bazı eksikleri vs kapatamazsın. Yani kusursuz olamıyorsun öyle bir futbolcu yok.

Zaten ben bir futbolcunun eksikleri üstüne gitmesini değil güçlü kasının üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Barış fark yarattığı şeyde daha da iyi olmaya çalışmalı bence
Sut calismasi lazim sut. Frankfurt macinda 2-0 olacak yerde topu havaya dikmesi hala hafizamda

Barış Osimhenle çıktığın her maçta rakibi fiziksel olarak dağıtırsın, geçen maç çok kötüydü Barış ama geçen sene kaç tane Anadolu maçını çözdü. Büyük maçlarda da Beşiktaş karşısında çok iyidi, TS maçında da iyidi.

Sane bizim beklentimizi kreatiflik özelinde karşılamadı, dikine iyi gidiyor ama ne playmaker ne de hazırlayıcı rolünde. Bunda takımın pozisyon alma problemleri de etken tabii.

O yüzden 8 ve 10 numara kesinlikle yaratıcı olmalı ve oyunu yönlendirmeli ama Sara ve Yaprakov bunu ne kadar yapabilecek göreceğiz.

Leao falan gelirse yedek forvet dahi top tutabilen, teknik bir adam olmalı.

Dar alanda iş yapan adam yok takımda, bizim sorunumuz fiziksel değil kreatiflik sorunu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt