Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.977
- 14.439
- 1.498
Nkunku Osimhen Barış
3 lü sistemde bu ileri hat fiziksel olarak rakibi dümdüz eder
3 lü sistemde bu ileri hat fiziksel olarak rakibi dümdüz eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istiyorum.kuku muku istemiyoruz kardeşim
Bizim oyun profilimiz için leaodan daha doğru isim sakatlığı vs tartışılır ama gerçekten dhaa doğru profilyine biri ne diyorsa herkes peşinden gidiyor he yaw nkunku çöp
ayılıp bayıldığınız leao 13 gol katkısı yapmış nkunku 11, 500 dk daha az oynamış üstelik
illa gelsin demiyorum hatta gelmesini çok tercih etmem de bu kadar da her çıkana saldırıp çöp etmek saçmalık
Suarezin o sezonu tarihin en iyi forvet performansı olabilir tek başına takım gibiydiBöyle full kasa adamlara bayılıyorum ya 2014teki Liverpool dönemi Suarez gibi.
Hem oynuyor hem oynatıyor, hem atıyor, hem attırıyor, pek kalmadı da böyle adamlar.
Ondan sonra her duran top gol pozisyonu veririz.Takıma bak hobbitspor gibi. 185 üstü adam 4-5 tane var ya yok
Aşırı sakatlanıyor diye yer edinmişti hafızama, dedim 3 sayfa sakatlık geçmişi vardır, atayım da milletin tansiyonu ile oynayayım diye ama durum şu şekilde;dunyada okan buruk’un forvet arkasi/2.forvet rolune hayal ettigi tanima nkunku kadar uyan adam azdir ama en son sakatlanmadan oynadiginda gs baskani faruk suren falandi.
Tam olarak öyle olamayabilir, araştırmak gerekiyorSImdi geldi aklima. Adam ali turap amed transferini bildi![]()
O konu harcinde de Osimhen ile ilgili saçma sapan haberler yapıp duruyordu. Galatasaray taraftarının verdiği trafiği çok seviyor 2 sezondur. Haberlerinin çoğunun karşılığı bile yok. O yüzden doğrudan güvenilecek bir isim değil. Ali Turap haberi de Reşat Can Özbudak çıkışlı olabilir, yasaklı fenerlinin tayfadan birisi. Etkişemi seven birisi kendisi, haberlerini okurken birkaç defa sorgulamak gerekiyor.
Öncesi var mı bilmiyorum ama bulabildiğim ilk paylaşımlar bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 331871
Ekli dosyayı görüntüle 331872
Ve sakatlıkları aynı bölgeden değil adamın kronik bir durumu yok bizim Singo mesela aynı bölgeden gidiyor zamanında falcao vardı oda hep aynı yerden gidiyorduAşırı sakatlanıyor diye yer edinmişti hafızama, dedim 3 sayfa sakatlık geçmişi vardır, atayım da milletin tansiyonu ile oynayayım diye ama durum şu şekilde;
3 büyük sakatlık süreci geçirmiş, Chelsea dönemi korkunç. O yüzden böyle yer edindi aklımızda galiba;
Ekli dosyayı görüntüle 331873
Son 4 sezon süreleri;
25/26: 1528 Dakika (35 Maç) - 11G - 3A
24/25: 2328 Dakika (48 Maç) - 15G - 5A
23/24: 516 Dakika (14 Maç) - 3G - 0A
22/23: 2733 Dakika (36 Maç) - 23G - 9A
yedek forvet için david maliyetine girmek aşırı mantıksızNkunku topçu oğlu topçudur ama çok sık sakatlanıyor.
Yoksa adı yazılanların hepsinden çok daha iyi topçu.
Mesela ben Jonathan David'i de isterim.
Tek forveti çok iyi oynayamayabilir ama Osimhen ile acayip bir ikili olabilirler.
Yedek forvet için adı geçenler arasından en iyi tercih bence David.
Bakmayın Juventus'da oynayamadığına Lille'de ki performansı çok uzak değil 1 yıl önce.
Burada bizim saçma taktikte acayip derecede sivrilebilir.
Saglikli bi Nkunku > alayiNkunku mu? Tel mi?