Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hala Lang olayına takılı kaldım, jet hızıyla Nkunku gündemine gelmişsiniz :D

hem Lang hem Nkunku nasıl olacak 1 kontenjan varken ?

Lyon Fofana'ya gidilecekse ayrı tabi ama daha da merak ettiğim husus şu - kısa sürede bu işleri kotaracak para nereden geldi ya da oluştu ?
zaten var ise neden batrakov ya da X bir transfer için bugünlere kadar beklendi?

Nkunku topçu oğlu topçudur ama çok sık sakatlanıyor.

Yoksa adı yazılanların hepsinden çok daha iyi topçu.

Mesela ben Jonathan David'i de isterim.

Tek forveti çok iyi oynayamayabilir ama Osimhen ile acayip bir ikili olabilirler.

Yedek forvet için adı geçenler arasından en iyi tercih bence David.

Bakmayın Juventus'da oynayamadığına Lille'de ki performansı çok uzak değil 1 yıl önce.

Burada bizim saçma taktikte acayip derecede sivrilebilir.

Bu yazdığım sakatlanmazsa Nkunku için de geçerli.

yine biri ne diyorsa herkes peşinden gidiyor he yaw nkunku çöp

ayılıp bayıldığınız leao 13 gol katkısı yapmış nkunku 11, 500 dk daha az oynamış üstelik

illa gelsin demiyorum hatta gelmesini çok tercih etmem de bu kadar da her çıkana saldırıp çöp etmek saçmalık
Bizim oyun profilimiz için leaodan daha doğru isim sakatlığı vs tartışılır ama gerçekten dhaa doğru profil

nkunku vs harder

1787058006951.webp

dunyada okan buruk’un forvet arkasi/2.forvet rolune hayal ettigi tanima nkunku kadar uyan adam azdir ama en son sakatlanmadan oynadiginda gs baskani faruk suren falandi.
Aşırı sakatlanıyor diye yer edinmişti hafızama, dedim 3 sayfa sakatlık geçmişi vardır, atayım da milletin tansiyonu ile oynayayım diye ama durum şu şekilde;

3 büyük sakatlık süreci geçirmiş, Chelsea dönemi korkunç. O yüzden böyle yer edindi aklımızda galiba;
1787057644157.webp

Son 4 sezon süreleri;
25/26: 1528 Dakika (35 Maç) - 11G - 3A
24/25: 2328 Dakika (48 Maç) - 15G - 5A
23/24: 516 Dakika (14 Maç) - 3G - 0A
22/23: 2733 Dakika (36 Maç) - 23G - 9A

nkunku sık sakatlanan bir herif bu arada , lang geleceğine her türlü gelsin bir yerde oynar orası ok ama sık sakatlanıyor eski alışkanlıkları yok ayrıca kanat da değil yani arada oynasa da.Onu şimdi alıp bu haldeyken orada da oynatamazsın.Gelsin 10a ok ama hala daha leao gibi adam şart yani bize kanattan da iş yapacak adam lazım abi bunlar görmediler mi barış,sane 60 maç her maç olmaz diye yani

SImdi geldi aklima. Adam ali turap amed transferini bildi🤣🤣
Tam olarak öyle olamayabilir, araştırmak gerekiyor :asd:

O konu harcinde de Osimhen ile ilgili saçma sapan haberler yapıp duruyordu. Galatasaray taraftarının verdiği trafiği çok seviyor 2 sezondur. Haberlerinin çoğunun karşılığı bile yok. O yüzden doğrudan güvenilecek bir isim değil. Ali Turap haberi de Reşat Can Özbudak çıkışlı olabilir, yasaklı fenerlinin tayfadan birisi. Etkişemi seven birisi kendisi, haberlerini okurken birkaç defa sorgulamak gerekiyor.

Öncesi var mı bilmiyorum ama bulabildiğim ilk paylaşımlar bu şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 331871
Ekli dosyayı görüntüle 331872

Aşırı sakatlanıyor diye yer edinmişti hafızama, dedim 3 sayfa sakatlık geçmişi vardır, atayım da milletin tansiyonu ile oynayayım diye ama durum şu şekilde;

3 büyük sakatlık süreci geçirmiş, Chelsea dönemi korkunç. O yüzden böyle yer edindi aklımızda galiba;
Ekli dosyayı görüntüle 331873

Son 4 sezon süreleri;
25/26: 1528 Dakika (35 Maç) - 11G - 3A
24/25: 2328 Dakika (48 Maç) - 15G - 5A
23/24: 516 Dakika (14 Maç) - 3G - 0A
22/23: 2733 Dakika (36 Maç) - 23G - 9A
Ve sakatlıkları aynı bölgeden değil adamın kronik bir durumu yok bizim Singo mesela aynı bölgeden gidiyor zamanında falcao vardı oda hep aynı yerden gidiyordu

Nkunku topçu oğlu topçudur ama çok sık sakatlanıyor.

Yoksa adı yazılanların hepsinden çok daha iyi topçu.

Mesela ben Jonathan David'i de isterim.

Tek forveti çok iyi oynayamayabilir ama Osimhen ile acayip bir ikili olabilirler.

Yedek forvet için adı geçenler arasından en iyi tercih bence David.

Bakmayın Juventus'da oynayamadığına Lille'de ki performansı çok uzak değil 1 yıl önce.

Burada bizim saçma taktikte acayip derecede sivrilebilir.
yedek forvet için david maliyetine girmek aşırı mantıksız

Bu travoleri bosun teki ya. Bi ara Gs osimheni 60-70 e ok demisti satmak icin thame

Bu nkuku forvet arkası mı santrafor muydu yav?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt