GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv
Ufuktan Aslan

Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 432

Ufuktan Aslan ·

Cevap
9,9K
Okunma
357,5K
Sayfa
432/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de bu yönetimin bu dediklerini yapabileceğine ihtimal veriyorsun yani. Torreira ve leminayı mumla arayacağız, bu dediğimi unutmayın
Kimi alabiliyor bunlar

1 yıl sonunda alabildikleri orta saha Lesley ve Nhaga işte
Yav ligde bile performans veremeyen maç seçen her maç doymuş adamları da istemiyorum. Takımda bir kan değişimi lazım Haziran’da olacaktı bu işler normalde Davinson’u da Sara’yı postalamak lazımdı.

4 sene üst üste şampiyon olduk herkes mutsuz.

Torreira mutsuz
Lemina mutsuz
Davinson mutsuz
Okan hoca mutsuz
Taraftar mutsuz

Bir tek Dursun mutlu
Mutsuz olmalarını kendimiz sağladık. Az performansı yükselen hemen zaman beklentisine girdi, biz de hayhay efendim dedik hepsine. Şimdi doğal olarak her şampiyonluktan sonra "bu takımı biz şampiyon yaptık, zamı hakediyoruz" havalarına giriyorlar. Zam isteyen, gitmek isteyen herkese kapıyı göstereceksin, bak bakalım o zaman nasıl kuzuya dönüyorlar.

Bir operasyon var bu gece...

7ad63024e6dd66c76565af110506f12a.gif

Yav ligde bile performans veremeyen maç seçen her maç doymuş adamları da istemiyorum. Takımda bir kan değişimi lazım Haziran’da olacaktı bu işler normalde Davinson’u da Sara’yı postalamak lazımdı.
Bu dediğini bu yönetim yapamaz. Dimyattaki pirince giderken eldeki bulgurdan olacağız. 1 tane üst düzey 10 numara 1 tane üst düzey 6 numara. yedek stoper ve yedek kanat alıp sezonu idare etmeliydik bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt