Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne yalan soyleyeyim. Batrakov icin biraz gaza geldim. Herif Rus ligini cok yakindan takip ediyormus. Devamli Batrakov'un guclu mentalinden ve caliskanligindan bahsetti. Bu transferin tutmasi lazim cunku en kritik pozisyonumuz icin cok buyuk kumar oynadik.

Rus ligiyle bizim lig be CL‘i kiyaslamaz zor. O güclü mental ilk CL macinda cözülür

Herif dis dünyaya kapali büyümüs bu yasa kadar, uyum saglayana kadar 184946 kere cöp ilan edilir

u23 veya değil

Şu takıma nasıl alan kapatabilen fizikli top çalma becerisi yüksek bir 6 ve top taşıyabilen pire gibi bir 8 numara getiremiyoruz

Şaka gibi. İstisnasız Fransa’da İspanya’da vs her takımdan rahatlıkla bulunup transfer edilebilecek 2 oyuncu tipi.

Batrakov gibi bu kadar fiziksel dezavantajlı bi 10 numaradan sonra hele 6 numara bizim için çok çok daha önemli hale geldi

Yok Thuram yok Camavinga diye diye koca yaz geçti ya vallahi yazıklar olsun. Misal Onyedika + Altimira’yı 6-8 olarak kullanabilirdik ve toplam 27-28 milyon bandında çözülürdü bu paket

Beyler ciddiyete dönecek olursak yazdıklarımı sabit bir şekilde okuyanlar varsa istikrarlı bir şekilde söylediğim bir şey var.

Kulüp birkaç oyuncuda istekli ama çözümleyemiyor. Ana plan batrakov, can, leao şeklindeydi. Halkanın biri tamamlandı. Can kısmında artık Can tarafı çok rahatsız kulüpler anlaşamıyor diye ama bizimkilerin de suçu yok çünkü onlar bu rakamları düşürürüz dediler. Frankfurt aşırı toku oynuyor hayırlısına dönmüş vaziyette transfer kimin inadı kırılırsa artık.

Leao ise en ciddi kanat adayı. Başkan tamam dediği an imzalar atılır ama başkanın hem direkt oyuncuya soğuk bakmadı hem de yerine düşündüğü başka isimler var. Tüm transferler arasında en sona gelinmiş tek oyuncu Leao.

Israrla söylediğim bir konu daha var. Düşünüldüğünden fazla değişim olacak. Ali nacinin falan 3 transferle kapatacaklar olayı doğru değil. Gidişlere gelenlerle onay verilecek o hataya düşülmek istenmiyor bu sefer.

5 6 gün önce tresoldi için resmi teklifte bulunduğumuz yazmıştım. Bugün ertan da girmiş haberi. Forvet için de en sıcak isim o ama oyuncunun epey büyük talipleri var. En net adımları attığımız aday şu an için.

Sarr konusunu da dönemin sonuna doğru Camavinga ile ısınabileceğini söylemiştim. Takip ediliyor ama sıcak durum yok. Yakup burayı okuyor muhtemelen.

Rus pazarında bir oyuncuyla daha görüşülüyor.

Torreira da durum biraz karışık. Oyuncunun menajeri çok alengirli. Oyuncu da biraz mutsuz ve korkmuş vaziyette saldırıdan dolayı. İcardi Mertens ve Muslera sonrası bir Sanchez kaldı yakın olarak. Net ayrılma isteği yok ama menajeri kafa karışıklığını kullanma peşinde. Bilgi değil tamamen şahsi fikrim ayrılmayacağı yönünde.

Stoper adayları arasına tylel tati ve hajdari de girdi.

Bu dönem en az 1 oyuncumuz tahminim 2 oyuncumuz pl yolunu tutacak.

Birkaç sürpriz denemeler var. Taraftar kızgın olmakta haklı ama işin sonunda herkesin mutlu olacağı bir dönem olacak.
Yukarıda yazılanlarla beraber bu seneye ve geriye dönük 4 seneye baktığımda işin sonunda mutlu olabileceğimiz bir tablo göremiyorum.

Fener'in kadro çöp. Göndermeleri gereken ilk 11'de oynayan yabancı oyuncuları var. Takım sadece yaşlı değil, hantal aynı zamanda. Tam Anadolu takımlarının arayacağı rakip. Devre arasına hem ligden, hem de Avrupa'dan koparlar. Devre arası transfer bile yapmayabilirler.

Sabah sabah yine ana avrat küfürle başladık güne.

Takımda hala olmayanlar;

3. Stoper
Lemina ikamesi 6 numara
Alternatif Kanat oyuncusu
Yedek santrafor

Bu arada diyelim Sane cezalı, Batrakov sakat.

Barış - Yunus - Transfer

Böyle çıkıyoruz maça ve oyuna girecek başka kanat oyuncumuz yok. Yani bu takıma 2 tane kanat oyuncusu alınması şart.

Ben gercekten anlamiyorum, bildigin 12 gun falan var transfer sonuna ve 2.5 aydir olmayan torreiran, lemina vs gidip gelecek ustune onceki eksiklerdr halledilecek gibi 3 gidip 5 gelmeli 2 gidip 4 gelmeli bir pozisyonda gibiyiz yazilan cizilene gore.

Cok tedirgin edici.

Fener'in kadro çöp. Göndermeleri gereken ilk 11'de oynayan yabancı oyuncuları var. Takım sadece yaşlı değil, hantal aynı zamanda. Tam Anadolu takımlarının arayacağı rakip. Devre arasına hem ligden, hem de Avrupa'dan koparlar. Devre arası transfer bile yapmayabilirler.
Dün Lyon yerine Bodo falan olsa muhtemelen 3-4 tane tıklardı bunlara. Fenerin oyun da kadro da rezalet. Oyun olarak iyi bir takım göremedim 4 büyüklerde. Biz yine bunlara göre daha iyi bir takımız. Fenerin defansı özellikle evlere şenlik. Kante'yi övenler görüyordum bazen de sahada maçın genelinde ortalıkta gözükmüyor bile.

Ben gercekten anlamiyorum, bildigin 12 gun falan var transfer sonuna ve 2.5 aydir olmayan torreiran, lemina vs gidip gelecek ustune onceki eksiklerdr halledilecek gibi 3 gidip 5 gelmeli 2 gidip 4 gelmeli bir pozisyonda gibiyiz yazilan cizilene gore.

Cok tedirgin edici.
Her şey planlandı abi her şey fener lyona elenmesi bekleniyor :ss

Bunların Talisca'yı gönderme durumu da var diyorlar. O senaryoda tüm oyunları sadece Greenwood'un ayağına bakacak. Hiçbirisini göndermese bile bizim yapacağımız 2-3 doğru hamle zaten şampiyonluğa götürür de çok geç kalıyoruz çok.

Bunların Talisca'yı gönderme durumu da var diyorlar. O senaryoda tüm oyunları sadece Greenwood'un ayağına bakacak. Hiçbirisini göndermese bile bizim yapacağımız 2-3 doğru hamle zaten şampiyonluğa götürür de çok geç kalıyoruz çok.
Usta her türlü dün görev almış yabancı oyunculardan 1 tanesini yollamaları lazım, Nene hariç.

Dün Lyon yerine Bodo falan olsa muhtemelen 3-4 tane tıklardı bunlara. Fenerin oyun da kadro da rezalet. Oyun olarak iyi bir takım göremedim 4 büyüklerde. Biz yine bunlara göre daha iyi bir takımız. Fenerin defansı özellikle evlere şenlik. Kante'yi övenler görüyordum bazen de sahada maçın genelinde ortalıkta gözükmüyor bile.
Ustam bunların kadro çok övüldü, o yüzden göze batıyorlar. Hem kadroları kötü, hem de hocaları. Başkanları da yürüyen kibir olunca patlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt