Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.617
- 9.051
- 2.518
3-4 sezondur olan futnolculari istemiyoruz zaten bi de gidixem zam yaoin tribine girince iyice uyuz olduk valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di Marzio muydu baska birimiydi bilmiyorum, zaten bu istegin Fio tarafindan gelmedigini bizzat Torreira‘nin menajeri tarafindan Fio‘ya iletildigi yazilmisti dünYaw Toreira şuan bizden en kötü 4,5 - 5 civarı maaş alıyordur en kötü. O parayı verebilecek herhangi bir İtalyan kulübü yok. Bu apaçık yalan haber. İtalyan spor medyası= Kulüplerin manipülatif basın sözcüsü. Muhtemelen maaşına zam istiyor Toreira. İstisnasız her oyuncunun bu yolu kullanması ciddi can sıkmaya başladı artık.
Torreira cok sevdigi Boca'sina gitsin alacagi ucret tas catlasin 1.2m€Maiconun Ozanin satildigi bir anda Marcao ve Luyindama cektigimiz nobet gibi radikal bir degisim olacak tamamen hissiyat .. Bu dakikadan sonra Sanchezmis Toreiraymis gozunun yasina bakmasinlar ...
Bizimkiler artik doygunluk sinirini falan asmis 30+ yaslarda daha cok maas veren kac tane aptal kulup kalmistir dunya uzerinde ...
Torreira cok sevdigi Boca'sina gitsin alacagi ucret tas catlasin 1.2m€![]()
Abi her oyuncu icin ciksa anlarim ama 1-2 kisi var sadece onlarin ustune cikiyor bu haberler her sezon. Ornek veriyorum Jakobs icin boyle bir sey duymadik.Yeter artik ya hadi 1 tanesi uydurma 2 tanesi uydurma her sezon bir adamin gtu basi oynar mi ? Dunyayi goturuyor burada basariya da diydu hala yok ailem yok boca defolsun gitsin abi.. Fiorentina nedir yahu ? Tum italyanlar girdi haberi ulan italyada adam gibi takim kalmadi inter olmasa esameleri bile oknumuyor yillardir ..
Abi her oyuncu icin ciksa anlarim ama 1-2 kisi var sadece onlarin ustune cikiyor bu haberler her sezon. Ornek veriyorum Jakobs icin boyle bir sey duymadik.
Ates olmayan yerden duman cikmaz..
Jakobs demisken
dostum küfürlü konuşma kafam iyi ben konuşursam yer yerinden oynarİşte ihtiyacımız olan adam, boyu da boyumuza uygun
Bu kim mk