- 1 Ocak 2011
- 15.551
- 10.510
- 1.838
Her sene ayni muhabbetYukarıda yazılanlarla beraber bu seneye ve geriye dönük 4 seneye baktığımda işin sonunda mutlu olabileceğimiz bir tablo göremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene ayni muhabbetYukarıda yazılanlarla beraber bu seneye ve geriye dönük 4 seneye baktığımda işin sonunda mutlu olabileceğimiz bir tablo göremiyorum.
Gerekirse sahaya iner golü de biz atarız!!ne transfere
ne de bilete
bizim aşkımız bu renklere arkadaş
Bence leaonun tavanı çok daha yüksek çünkü +olarak kuvvet de var marke etmek daha zor bir de bu dripling konusunda bence leao çok daha önde tamamen ondan 2x dedim aslında, bir de bence gwood üst üste iyi maç çıkarma konusunda biraz daha geride leaodanGreenwood da Leao kadar topçu, biri atletik diğeri daha dengeli.
İnanılmaz farklar yok aralarında.
Gerekirse sahaya iner golü de biz atarız!!
Çok maç alır topla çok iyi bir de iyi şut atıyor ligin bugu o.Talisca mesela poz gelince atıyor da gwood kendi de şut acısı yarattığı için daha sıkıntıcopwoodun sutundan baska birseyi yok taliscanin kanat versiyonu
dur önce bi batrakovu trenle moskovoya getirelim gerisine bakarizTorreira gidecekse yerini sırasıyla dolduracak üç isim
1.Alexis Mac Allister (Liverpool)
2. Curtis Jones (Liverpool)
3. Pape M.Sarr (Tottenham)
Lemina gidecekse yerini
1. Pape Gueye (Villareal)
2. E.Camavinga (R.Madrid)
Ancak doldurabilir.
Bizim normal şartlarda bu dönem.
R.Veiga -35.000.000 (U23)
Curtis Jones / P.M.Sarr -30.000.000
Batrakov (L.Moscow) -25.000.000 (U23)
N.Tresoldi (C.Brugge) -27.000.000 (U23)
Olursa da 10 numaraya yne fırsat kovalamamız lazımdı.
Leao daha fuleli ve dikine gidiyor ama oyun kurucu özellikleri yok, Greenwood’da bu da var.Bence leaonun tavanı çok daha yüksek çünkü +olarak kuvvet de var marke etmek daha zor bir de bu dripling konusunda bence leao çok daha önde tamamen ondan 2x dedim aslında, bir de bence gwood üst üste iyi maç çıkarma konusunda biraz daha geride leaodan
Takımda o kadar eksik varki Bizim beklere sıra gelmiyor.Yoksa çok ciddi sorun var orada.su brown denen herifin bile actigi ortalari bizde kimse acamiyor
dun muriqi 1-2 guzel pozyona soktu
aha manu orta alıyor 65 milyona , BALEBA
hemen şimdi çekin bruno yu tam zamanı
mevki kıyaslaması olarak mı dedim ben hüsam,Dunden beri kafa utuluyon futbolu ben biliyorum diye..
Baleba Box to box Bruno 10 no ne alaka simdi