Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.059
- 44.199
- 3.888
Beyler bu Batrakov Rusya milli takiminda üclü orta sahanin merkezinde oynuyor gibi gözüküyor doğru mu
Forumun %95i bu adamin adini 1 ay once duydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bu Batrakov Rusya milli takiminda üclü orta sahanin merkezinde oynuyor gibi gözüküyor doğru mu
kolombiya mahallesi saksuka sokak no :99 za beklerizAdres ver
Masallah agzindan kan damliyobatrakov sonrasi kimse gelmez. hatta fazla oyuncu aldik diye 3 oyuncu da yollarlar
Üçlü orta sahanın sağında oynamış çoğunluklaBeyler bu Batrakov Rusya milli takiminda üclü orta sahanin merkezinde oynuyor gibi gözüküyor doğru mu
ozaman cok ugastik gelmek istemedimarsilya hoyberg i 8 milyona birakiyomus lekip te okudugum makaleye gore
toreyra yerine makul bi ekleme olur
erden beyfendi zmni da talep ettigimiz,arzuladığımız bi topcuydu zaten
Boyle yorumlara saygi duyamiyorum malesef eski ben olsam kufuru basar 70 yillik ban yerdim ama artik kendimi tutabiliyorumcopun teki
ne bilelim
elin rus bebesini soruyon
sorsana hakan ç. ne oynuyor milli takımda diye biri 6 biri 8 diğeri 10 diyecek.
Forumun %95i bu adamin adini 1 ay once duydu
Üçlü orta sahanın sağında oynamış çoğunlukla
Okan hoca Sara yerine 8’de dener, zorlu maçlarda 10’da oynatır
Soru sorduğuma pişman oldum
2022'de olsa forumun yarısı tanırdı bu çocuğuForumun %95i bu adamin adini 1 ay once duydu
kirli ruhtanFark ettiysen en temiz ve net cevabi ben vermisim..
Nedim konuyu calhana falan cekip kafa acmis ferhat da oyuncuyu iyi taniyor gibi bilgiler sunmus ..
2022'de olsa forumun yarısı tanırdı bu çocuğu
EPL olmasa 50 üstü imkansızdı açıkçası, ona güvendiler biraz muhtemelen.Bir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.
Hadi kolpa değil diyelim, ben anlamıyorum gerçekten 30 milyon euro civarına alabileceğimizi mi düşünüyoruz bu oyuncuları ve bununla vakit kaybediyoruz.
ne bilelim
elin rus bebesini soruyon
sorsana hakan ç. ne oynuyor milli takımda diye biri 6 biri 8 diğeri 10 diyecek.
Mesai yok mu hocamEPL olmasa 50 üstü imkansızdı açıkçası, ona güvendiler biraz muhtemelen.
Oyuncu istemekte birşey yok ama 50 tane oyuncuya gidip herkesten red yersen inandırıcılığını da kaybedersin.
İki senedir kaç oyuncudan red yediğimizi sayamayız.