Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.987
- 61.672
- 3.473
Sinop'a zodyakla gelse daha hızlı gelirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas giderse yerine adam alınacağını düşünmeniz acayip komik
Hatta lemina+lucas gitse bile almazlar
Lesley nhaga ilkay sara var derler
Bizim kütük kongo kongo demokratik kongo kongo
heh şöyle zeki adam isteyin ya , bana bunlarla gelin .
ama u23 değil bu lavuk , nasıl olacak anlamadım
Bizdeki bu şansla Karadeniz'de gider Ukrayna mayınına çarpardıSinop'a zodyakla gelse daha hızlı gelirdi
Lokomotiv takımı oyuncusu olduğu için her yere trenle gidiyor, keşke New York Jets'ten falan alsaydık.Ulan 2. Dünya savaşına cepheye nine hatunlarla mermi taşıyoruz sanki çocuk tren+uçakla mi gelecek
ben çöpe atılacak adamlar olduğunu düşünmüyorumkriz çıkması herşey normalmiş gibi davranılmasından iyi olur caferim
lemina torreira bizi bir yere taşıyamaz ve daha mayısta biletleri kesilmeliydi ama yapmadılar
şimdi en azından kendilerş giderse ve oyuncu alınmazsa yönetimin hocanın yaptığı yanlışlar gün gibi aşikar olur
şimdi taraftarın çoğu da lemina var torreira var diye düşünüyor
Ödeme planı da önemlidir burada 3 yıl vadeli falan isterse bir de 35+5'e bu iş biter. Yaklaşık 3 haftada Lemina vb. gidişler olursa gerçekten bize Batrakov geldi sayıyorum onun harici 5 transfer daha lazım oluyor. Yapabilir miyiz sanmıyorum. Ha burası da GS yumurta kapıya dayanınca olmaz denilen şeyler de olabiliyor.Milan şu anda Galatasaray'dan 40 milyon istiyor Leao'nun transferi için. (La Gazzetta dello Sport)