- 31 Ağustos 2021
- 71.078
- 50.888
- 3.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar kadroyu avrupa ligi kadrosu yaptı helal olsun
34lük semedoya hız olarak geçememesi 1e1de ekarte edememesi güldürdü gerçekten.Birde buna 35 istiyorlardı.Oyun kurucu kanatta değil fena balon lavuk.Malick fofona çok büyük balon
Demirovic kazmanin teki
Gelirse büyük skandal olur
Hayırlı günler,
Sol kanat için başkanın aklında bir oyuncu var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde kendisi için son bir deneme yapılacak. Eğer olumsuz sonuçlanırsa ki olumlu olacağı görülmüyor, Leao transferine onay verecek.
Tahminimle Cuma ya da Cumartesi Leao tamamlandı haberleri düşmeye başlar. Batrakov sonrası sıradaki transferimiz diyebiliriz.
Başkan artık oyuncuların sürekli maaş zammı istemesinden sıkılmış durumda. Alınacak oyuncuların da maliyetlerini yükselttiğini düşünüyor. Para ayağı yapan herkesin bileti bir anda kesilebilir, dün verdiğim isimler içerisinde olmayan 1 isim de dahil buna.
toreerira gıdıyor muHedefteki isim Demiroviç değil Transfer Nöbeti #10 buradaki şahıs.
sen cidden osimhen varken 35 milyon euro yedek forvete basıcaklar diyorsun öyle mi : )Hedefteki isim Demiroviç değil Transfer Nöbeti #10 buradaki şahıs.
E yeaani. Ben bana gelen bilgileri aktariyorum rts. Elçiye zeval olmazGelmezse de transferi sen yapmıyorsun sonuçta renktaş takma kafaya.
İçimize su serptin bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.
baksanın aklındakı oyuncu kım bılıyorsan soyler mısınHayırlı günler,
Sol kanat için başkanın aklında bir oyuncu var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde kendisi için son bir deneme yapılacak. Eğer olumsuz sonuçlanırsa ki olumlu olacağı görülmüyor, Leao transferine onay verecek.
Tahminimle Cuma ya da Cumartesi Leao tamamlandı haberleri düşmeye başlar. Batrakov sonrası sıradaki transferimiz diyebiliriz.
Başkan artık oyuncuların sürekli maaş zammı istemesinden sıkılmış durumda. Alınacak oyuncuların da maliyetlerini yükselttiğini düşünüyor. Para ayağı yapan herkesin bileti bir anda kesilebilir, dün verdiğim isimler içerisinde olmayan 1 isim de dahil buna.
Tresoldi iyi olur kiralik transferi olacaksa ama ihtimal vermiyorumHedefteki isim Demiroviç değil Transfer Nöbeti #10 buradaki şahıs.
Osimhen'i seneye tutacağımızı düşünmüyorum açıkçası.sen cidden osimhen varken 35 milyon euro yedek forvete basılır diyorsun öyle mi : )
Hocam burada biz bizeyiz gizlemeye gerek yok. 1. oyuncu Rashford son bahsettiğin de Barış Alper mi kim?Hayırlı günler,
İlk defa alıcı gözle izledim bomboş topçu.34lük semedoya hız olarak geçememesi 1e1de ekarte edememesi güldürdü gerçekten.Birde buna 35 istiyorlardı.Oyun kurucu kanatta değil fena balon lavuk.