Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı günler,

Sol kanat için başkanın aklında bir oyuncu var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde kendisi için son bir deneme yapılacak. Eğer olumsuz sonuçlanırsa ki olumlu olacağı görülmüyor, Leao transferine onay verecek.

Tahminimle Cuma ya da Cumartesi Leao tamamlandı haberleri düşmeye başlar. Batrakov sonrası sıradaki transferimiz diyebiliriz.

Başkan artık oyuncuların sürekli maaş zammı istemesinden sıkılmış durumda. Alınacak oyuncuların da maliyetlerini yükselttiğini düşünüyor. Para ayağı yapan herkesin bileti bir anda kesilebilir, dün verdiğim isimler içerisinde olmayan 1 isim de dahil buna.
lemina gidişi orta saha ismi var mı hojberg, hakan ç filan özellikle

toreerira gıdıyor mu

Benim bildiğim kendisinin ayrılmaya niyeti yok seviyor burayı ama AVM olayından dolayı korkmuş vaziyette. Takım içindeki sıkı arkadaşlarının gitmesi de yalnızlık çektiriyor. Duygusal bi tip zaten. Menajeri de bunu kullanarak önce zam istedi mutsuz burada ayağı çekilerek. Ama bunun temelinde de zam sözü vardı yapılmadı. Net bir şey yok konuyla alakalı benim direkt bildiğim. En son görüşüyorlardı hala.

Kac senedir Onyedika alalim dediler, hep Brugge teklifimizi reddetti. Noldu? Herif gecen ay 10 milyon gibi komik bir rakama Frankfurt'a transfer oldu. Gidip onu alsana o zaman, sonra Tor ile vedalas madem bir kabuk degisikligi olsun diyeceklerse tabi.

Simdi Tor gitse 10 gun icinde kimi getirecekler? Pape Matar Sarr diyorlar ama onu bizimkiler alamaz. Keske alsak.
Tottenham'ın orta saha çok kalabalık oradan gidecek olacaktır 1 hatta bence 2 tane. Bize düşer mi bilemem ama Sarr ve Callagher gitmesi şaşırtıcı olmaz orada.

Ben buna pek katılmıyorum. Herhangi bir forvetin kariyeri boyunca kaçırdığı gollerden böyle bir video çıkar.

Osimhen'in de çıkar İcardi'nin de... Önemli olan bence oyuna katılımı ve vereceği katkıdır.

Bunlara bakarak bir forvet kısmi olarak yorumlanır. Bu adam için söylüyorum fiziksel kalitesi düşmemişse güzel tercih olur ama düşmüşse hiç almasınlar.
O kadar isimden sonra Bundesliga’da herhangi bir takımın ortalama forveti olmaz.

Forvet bölgesinin Vecino’su

Erden Timur gittikten beri red manyagi olduk

Sadece ikna edilmesi kolay olan oyuncular geldi Osi ve Sane disinda, onlari da Gardi halletti

Bu sene de küme düsmüs takimdan Lesley, Rus liginden de Batrakov‘u alabildiler anca

Inanilmaz rezil ve beceriksiz bir yönetim var

Torreira'nin gitmek istemesi saldirganla alakali olabilir.

Bak sezon biter bitmez dedik degil mi. Bu takimin kemik kadrosu degismeli. Torreira, Sanchez, Apo, Lemina. Ve ne tesadüftür ki bunlarin 3'ü zaten Galatasaray'i kafada bitirmis. Ayikla simdi hadi.

onyedika da torreira’dan aldigini veremez. kalabalikta sirti donuk top alamaz, cift ayak tek pas oynayamaz. pas arasi atikligi var mi, bizimki kadar sanmiyorum.

anca yuzu rakibe donuk leminalik yapar.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Sarr Ruben Neves
Sane Can Leao
Osimhen

Jankat
Sallai Arda Yusuf Eren
Nhaga Sara
Yunus Batrakov Baris
Emreddin

Singo
Sanchez
Jakobs
Sarr
Neves
Sane
Leao
Osimhen
Sallai
Emreddin

10 yabanci

Nhaga
Batrakov
Ugochukwu

3 yabanci. Yeterli

Tolgahan medyaya yön veriyor👏👏

Bazilari gibi ismi carsaf carsaf ciktiktan sonra durum degerlendirmesi yapmiyor
Transfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.

gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.

ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri :D

O kadar isimden sonra Bundesliga’da herhangi bir takımın ortalama forveti olmaz.

Forvet bölgesinin Vecino’su
Osimhen'in arkasında 35 bonservis, 10 milyon maaş verdiğin adamı bekletmek pek mümkün olmaz ve bence mantık dışı da.

Bu tarz adamlara gitmek bence daha mantıklı ve gidilirken Osimhen ile aynı anda oynayabilirler mi? diye bakmak lazım.

Bu herif çift forveti de oynayabiliyor yeri geliyor forvet arkası gibi de konumlanıyor.

Okan'ın sevdiği tarz bir forvet fiziksel mücadelesiyle öne çıkan bir adam.

Kiralık çözebiliyorlarsa gelsin ama dediğim gibi fiziksel kalitesi düşmüşse eğer hiç almayalım gerek yok.

Transfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.

gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.

ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri :D
Tresoldi, Demirovicten birincisi daha pahali olur, ikincisi daha fazla rakip var. Kisaca imkansiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt