Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirovic gelmez. Hoeneß ben en iyi oyuncularimi tutmayi istiyorum diyordu ve Demirovic en iyi oyuncularimizdan biri demis. Demirovic'de röportaj'da bir yere gitmeyi düsünmüyorum demis.

Kisacasi Reddedilme listesine bir adam daha birmis olur. Tresoldi zaten hayatta gelmez ve Brügge Romanin 30-35 arasi teklifini beyenmemis. Bu cocuk Milli Takim icin forvet adayi. Bize Osimhenin arkasinda oturmak icin gelmez.

Niye daha gercekci/mantikli adam kovalamiyorlar anlamiyorum. Bana sanki sunu bunu almaya calistik ama olmadi diyerek, son günlerde bir menajer kazigi sokmak pesindeler gibi geliyor.
Tresoldi niye gelmesin rts? Belcika baglantilarimiz iyimis 30-35m reddetmeleri bizim kiralik teklifimizi reddecekler anlamina gelmez :/

Yine bize herkesin hastır çektiği döneme girdik.

shabab isteseydi temmuz başında bedavaya alırdı leminayı.
şimdi neden üste para verip alsınlar ki?

sonra okan hoca sezon başı röpörtajında leminayı istiyoruz bir kaç güne imzalayacağız dedi. biz leminayı gerçekten istiyorsak şimdi niye satıyoruz. istemiyorsak neden istiyoruz dedik ve neden sözleşme imzaladık?

Bu arada gene ilk söyleyen de sen olmamissin. Kolpaci emre kaplan senden önce söylemis hahah

aynen kanka emre kaplan söyledi jfdjf.

Transfer Nöbeti #10 al sarr muhabbetini de bırakayım bir önceki gün söylemiştim bu mesajda da bulamadım tek tek geriye dönmek istemiyorum şimdi herkesin sarr gündeme geldi mast tweetlerini oku

hem lemina hem toreyra gidiyosae

goreska hoyberg sarr 3 lusunden 2 su alinmali

3 ay falan oynamadığı dönemler vardı sanırım diz sakatlığı diye hatırlıyorum.

İlk gittiğinde çok iyi başlamıştı sonraki sezonlarda sakatlıklar yaşadı diye aklımda kalmış.
Yanlış hatırlıyor olabilirsin. Sen böyle yazınca TM'den baktım da Matar Sarr'ın öyle ciddi bir sakatlık geçmişi yok, hatta adamın doğru düzgün maç kaçırmışlığı yokmmuş sakatlık nedeniyle

1787138113836.webp

Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
Ne bekliyoruz teknik olarak bilmiyorum da ayağı iyi gayet. İnceci değil ki öyle atletik olup inceci olan adam Baleba ile falan başlıyor zaten.

Ciddi ciddi demirovic düsünüyorlar

Herif hem genc degil, hem pahali hem de cöp

Kafayi yedirir bunlar adama

aynen kanka emre kaplan söyledi jfdjf.

Transfer Nöbeti #10 al sarr muhabbetini de bırakayım bir önceki gün söylemiştim bu mesajda da bulamadım tek tek geriye dönmek istemiyorum şimdi herkesin sarr gündeme geldi mast tweetlerini oku
Heaa ben sarri yazmisim orda tresoldi degil

Tolgahan diz cökturmeye devam edecek

takımı belki ikna edersin ama çıkışta olan bir genç Osi nin arkasına gelmez gibi
Yav emrah yukarda tugay elser rts yazmis ki romanin 30-35 milyon teklifi reddedildi, kolpa konyak kiralik teklif yaptik belcikada baglantilarimiz iyi yazmis

Allahini severseniz birazcik mantik

Tresoldi niye gelmesin rts? Belcika baglantilarimiz iyimis 30-35m reddetmeleri bizim kiralik teklifimizi reddecekler anlamina gelmez :/

Genc Alman Milli takima yakin olan oyuncuyu buraya getiremezsin. Sane'yi bile anca kamyon dolu, Almanya'da alacagi brüt rakami net vererek 29 yasinda anca ikna edebildik. Almanlar bizim lig baya kötü, son sözlesmeyi kapma ligi olarak görüyor. Cok haksiz'da degiller bazi takimlarin transferlerine bakarsak.

Daha gercekci isimlere gitmek daha mantikli. Su Ilenikhena icin Araplar 20 milyon istiyormus. O rakami kimse vermez, git sartlara bagli zorunlu opsiyonla bitirmeye calis. Belki orta seviyeden bir tik üst performans gösterir, ama zorunlu opsiyon maddesi aktif olmazsa, gelecek sene 1 sene sözlesmesi kalmis olur ve oyuncuyu cingene pazarligi ile belki ucuza kaparsin.

Yanlış hatırlıyor olabilirsin. Sen böyle yazınca TM'den baktım da Matar Sarr'ın öyle ciddi bir sakatlık geçmişi yok, hatta adamın doğru düzgün maç kaçırmışlığı yokmmuş sakatlık nedeniyle

Ekli dosyayı görüntüle 331972
Allah Allah normalde Spurs'u takip ederim. Ne maç izlesem Sarr yedekte yok :) Spiker sakatlık falan diyordu genelde.

Sizin ilettiğiniz görsele bakınca hafızamı sorgulamaya başladım, birazda korktum B12 eksik gibi. Adamın uzun dönemli sakatlığı yok resmen.

Bir maçta hatta ağlayarak oyundan çıktı dakika 30 falan civarı. Son yanına gelip teselli etmişti görüntü güzümün önünde.

Ben ciddi sakatlıklar yaşadı diye aklımda kalmış demek ki yanlış hatırlıyorum. Yanlış bilgi oldu kusura bakmayın. @Emrah Duvar @Aras Şimşek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt