- 16 Haziran 2010
- 205.605
- 158.206
- 6.838
Galatasaray, Sporting CP, Porto ve Hull City, Norwich City forması giyen Mohamed Toure’yi transfer listesine aldı. (@football360au)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav bırak şuna laf yetiştirme30-35 e alırız demedim zaten. Çocuk direkt gelmez diyorum
Sarr u23 değil ya Torreira ya Lemina yada başka u23 olmayan biri gitmeli kendisi için.
Reis Kötü bir orta saha.Heleki bizim sistemde.hojberg - sara - batrakov valla gayet dengeli bir orta saha hattı.
U23 üzeri yabancı hakkının en az kullanılması gereken yer forvet sonra kanat olabilir bunlar ikisinden birini seçecekler. Delirecem, abi alsana artık bir orta saha herkes rahatlasın. Sezona ilk orta saha transferleriyle başlamalıydık
B12'de sorun yok da isimleri karıştırmışsın galiba. Bahsettiğin isim anladığım kadarıyla Yves BissoumaAllah Allah normalde Spurs'u takip ederim. Ne maç izlesem Sarr yedekte yokSpiker sakatlık falan diyordu genelde.
Sizin ilettiğiniz görsele bakınca hafızamı sorgulamaya başladım, birazda korktum B12 eksik gibi. Adamın uzun dönemli sakatlığı yok resmen.
Bir maçta hatta ağlayarak oyundan çıktı dakika 30 falan civarı. Son yanına gelip teselli etmişti görüntü güzümün önünde.
Ben ciddi sakatlıklar yaşadı diye aklımda kalmış demek ki yanlış hatırlıyorum. Yanlış bilgi oldu kusura bakmayın. @Emrah Duvar @Aras Şimşek

Zaten ben teklifin sacmaligina vurgu yapmak istedim30-35 e alırız demedim zaten. Çocuk direkt gelmez diyorum
Puahahahyav bırak şuna laf yetiştirme
ben girmesem ertan girse oyuncuyu tartışıyordu şu an gelir mi acaba diyemuhaleet olmak için boş yapıyor anca.
roma 35 i 5 senede ödeyeceğim der red yer sen 35 i 2 yılda ödeyeceğim dersin kabul eder. adam romanın teklifi reddedildi diye gelmez ağzı yapıyor![]()
Yok yavv o kadar değil onunla onu karıştırmamB12'de sorun yok da isimleri karıştırmışsın galiba. Bahsettiğin isim anladığım kadarıyla Yves Bissouma![]()