Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Sporting CP, Porto ve Hull City, Norwich City forması giyen Mohamed Toure’yi transfer listesine aldı. (@football360au)

30-35 e alırız demedim zaten. Çocuk direkt gelmez diyorum
yav bırak şuna laf yetiştirme :D

ben girmesem ertan girse oyuncuyu tartışıyordu şu an gelir mi acaba diye :D muhaleet olmak için boş yapıyor anca.

roma 35 i 5 senede ödeyeceğim der red yer sen 35 i 2 yılda ödeyeceğim dersin kabul eder. adam romanın teklifi reddedildi diye gelmez ağzı yapıyor :D

Ben torreira aşığı bir adamım

Ama artık gitmek istiyosa gidebilir. Muslera gitti icardi gitti heralde yalnız hissediyor kendisini. Ya da everin şu adamı

U23 üzeri yabancı hakkının en az kullanılması gereken yer forvet sonra kanat olabilir bunlar ikisinden birini seçecekler. Delirecem, abi alsana artık bir orta saha herkes rahatlasın. Sezona ilk orta saha transferleriyle başlamalıydık

U23 üzeri yabancı hakkının en az kullanılması gereken yer forvet sonra kanat olabilir bunlar ikisinden birini seçecekler. Delirecem, abi alsana artık bir orta saha herkes rahatlasın. Sezona ilk orta saha transferleriyle başlamalıydık

Allah Allah normalde Spurs'u takip ederim. Ne maç izlesem Sarr yedekte yok :) Spiker sakatlık falan diyordu genelde.

Sizin ilettiğiniz görsele bakınca hafızamı sorgulamaya başladım, birazda korktum B12 eksik gibi. Adamın uzun dönemli sakatlığı yok resmen.

Bir maçta hatta ağlayarak oyundan çıktı dakika 30 falan civarı. Son yanına gelip teselli etmişti görüntü güzümün önünde.

Ben ciddi sakatlıklar yaşadı diye aklımda kalmış demek ki yanlış hatırlıyorum. Yanlış bilgi oldu kusura bakmayın. @Emrah Duvar @Aras Şimşek
B12'de sorun yok da isimleri karıştırmışsın galiba. Bahsettiğin isim anladığım kadarıyla Yves Bissouma :hat:

Bize karsi CL'de gol atan ayi gibi Union SG formasi giyen Promise David sartlara bagli 26 milyon opsiyonla Brightona gitmis. Bizimkiler transferi döneminin bitmesine ne kadar az gün kalirsa, oyuncularin o kadar pahali oldugunu 5. sezonlarinda halen cözemedi. Resmen skandal ya.

Curtis , hojberg, Sarr, Callagher, Gedson al iki tanesini orta saha sıkıntısını kökten çöz sonra kanat yedek forvet olursa sol stoper bitti ama nerde kaç aydır yatıyorsunuz. Yeter ya

Para harcamamak için Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atamam bahanesiyle koca dönemi transfersiz geçiren vizyoner yönetim zılgıt çeken her oyuncuya zam yapma konusunda çok mahir maşallah. Futbolcuya dayalı düzene son verme adına Torreira'ya yol verilmeli. Osimhen dışında nazını-cazını çekebileceğimiz kimse yok, Lemina'da gidebilir.

yav bırak şuna laf yetiştirme :D

ben girmesem ertan girse oyuncuyu tartışıyordu şu an gelir mi acaba diye :D muhaleet olmak için boş yapıyor anca.

roma 35 i 5 senede ödeyeceğim der red yer sen 35 i 2 yılda ödeyeceğim dersin kabul eder. adam romanın teklifi reddedildi diye gelmez ağzı yapıyor :D
Puahahah

Tolgahan reise biat etmeni öneririm

Sen genede twitterda arat ilk gördugunden isimleri yazmaya devam et. Burda abi cekenler cikar genede

B12'de sorun yok da isimleri karıştırmışsın galiba. Bahsettiğin isim anladığım kadarıyla Yves Bissouma :hat:
Yok yavv o kadar değil onunla onu karıştırmam :ka:

Sarr'ı Metz'den beri biliyorum. Spurs'da gitmeden önce adı bizimle ilgili haberlere konu olmuştu çok istediğim bir adamdı.

Nedense Spurs'ta çok oynayamamasının sebebi bende uzun dönemli sakatlıklar olarak kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt