Reis eleştiri farklı bir şey muhalefet olmak çok farklı şeyler.
Eleştiriye her zaman her konuda açığız bunda bir problem yok. Ama adam ısrarla haberi yokken söylediğimiz oyuncu için yok o söyledi yok bu söyledi yok hani salı geliyordu ağzı yaparsa ben o adamda eleştiri değil art niyet ararım. Yani hepimizin ortak noktası Samiyen bence. Bilgiyi geçip ertelenmesi gerektiğini söylüyor adam hala neden salı gelmedi ağzı yapıyor. Ben bu tiplere kızıyorum yoksa internet ortamı farklı görüşler her daim olacaktır.
Tolgahan Tolgahan Tolgahan. E aga Mora nerede Martinelli nerede Bilal nerede mesela. Teklif yapılan önerilen yüzlerce oyuncu var yazalım mı hepsini anlamıyorum ki. Olgunlaşan belli bir seviyeye gelen ve resmi teklifleri yazıyoruz sadece. Ben Tolgahan'ı beğeniyorum da mesela ama işin sonunda biz yapmıyoruz ki transferleri.
Öyle bir başkan var ki başımızda bir anda ön alana u23 alalım Van Dijk çekelim arkaya diyebilecek potansiyelde.
Başından beri kolpa her haberi yapıyor olayına girmemek için hep stabil giden ilişkileri yazıyorum dikkat eden vardır muhakkak. Ama napalım her önerileni söyleyelim mi.
Dün akşam mesela 2 tane önerilen stoperi yazdım ama öneri yani bu yoklanıyor değerlendiriliyor listemize alıyoruz. Her adamı yazarsak ne anamız kalır ne bacımız çünkü ilgileniyor deyince alıyoruz moduna giriyor herkes.
Sakin şu an ilerlenen 3 transfer Batrakov, Leao, Can. Biri bitti diğer 2 si en ciddi adaylar.