Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayni günde 3 adami bitirdiğimiz ve 4-5 oyuncuya yakin oldugumuz anları özledim

rashica, mata, icardi, ross, yusuf demir indiği günler manyakti o gazla messi Ronaldo nefes alan herkes gelsin lan diyorduk

Rakamları bilmiyorlar çünkü mabaddan uyduruyor çoğu. Açıyor TM'yi bakıyor 30 milyon €. 10 daha ekleyelim buna diyor.

Bruno için istenen bonservis 70 milyon €'ydu haziran başı mesela. Adamlar yollamak istemiyor çünkü. Şimdi 50 55 rakamları uçuyor. Eğer Bruno ben gitmek istiyorum yeter derse o rakamlara düşer.

Biz çoğu oyuncuya kendimiz gitmiyoruz ki aracılarla çözüyoruz. Bu yüzden rakamlar hep son aşamada ortaya çıkar.

Leao ne durumda hoca var mı bildiğin bir gelişme?

Thinking Waiting GIF by Turbo Toad

Leao ne durumda hoca var mı bildiğin bir gelişme?

Leao ile bizim aramızda 0,1 gram bile pürüz yok. Gardi o meseleyi çoktan çözdü. 10 milyon € maaş + 2 milyon € bonus.

Başkan Leao kısmını istemiyor. İstediği 2-3 oyuncu var. Onay vermiyor yoksa Gardi'ye bu işi noktala dediği an noktalanır.

Bu transferi en çok Gardi ve Okan hoca istiyor zaten. Başkanın cephesi de Gardi transferlerine çomak sokma meselesinde.

Ben hala en yakın o olduğunu düşünüyorum.

Orta sahada topla yardıran tabiri caizse eski Lemina, Gedson gibi adamlar lazım bize. 8 numaraya. Bruno Fernandes rüyasından çıkalım. Torreira gitmek istiyorsa bir an önce yollayalım. Lesley'den Lemina'dan çıkılacak hikayeleri faso fiso. 2 orta saha alalım çok acilinden. Tercihim hala saçma sapan ugwachu falan tiplere para vermektense Gedson Fernandes'i almaktan yana.

Leao ile bizim aramızda 0,1 gram bile pürüz yok. Gardi o meseleyi çoktan çözdü. 10 milyon € maaş + 2 milyon € bonus.

Başkan Leao kısmını istemiyor. İstediği 2-3 oyuncu var. Onay vermiyor yoksa Gardi'ye bu işi noktala dediği an noktalanır.

Bu transferi en çok Gardi ve Okan hoca istiyor zaten. Başkanın cephesi de Gardi transferlerine çomak sokma meselesinde.

Diğerleri kim hocam Martinelli liste dışı kaldı galiba. Diğerleri kim onları da söylersen?

aynı isimler sıktı kardeşim yeni isimler bekliyoruz.

Sidiki Cheriff 25 milyon Euro he??? Yine başladılar hileye hülleye

Leao konusunda bahsettiğin 2-3 oyuncu onun seviyesinde mi, yoksa maliyeti daha uygun menajer önerisi gibi şeyler mi?

ben çöpe atılacak adamlar olduğunu düşünmüyorum

lucas'ı da son maçta beğendim ne yalan söyliyim, asıl problemi mental adamın gidicem gidicem demesi baydı

yoksa fizik falan olarak bi problemi yok bence

ben torreirada zaten fiziksel bir sorun görmüyorum

iki temel sorun var

birincisi torreira çok zor bir adam çünkü orta sahayı nasıl kuracağını zorlaştırıyor

ne müthiş pasör ne müthiş top kapıcı, preste ise harika

bu ligde sırıtmadı ama avrupada baya dökülüyor

ikincisi de icardi meselesi son 1 senedir kötüye gittikçe ve muslera ayrıldıktan sonra bunun da götü başı ayrı oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt