Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günün sonunda torreira sara lemina kalır lang gelir u23 sol stoper kiralanır yedeğe de dandik bir forvete para bayılınır 28. şl bitirilir ligde zor bela şampiyon olunur seneye aynı düzende devam ederiz.

Leao ile bizim aramızda 0,1 gram bile pürüz yok. Gardi o meseleyi çoktan çözdü. 10 milyon € maaş + 2 milyon € bonus.

Başkan Leao kısmını istemiyor. İstediği 2-3 oyuncu var. Onay vermiyor yoksa Gardi'ye bu işi noktala dediği an noktalanır.

Bu transferi en çok Gardi ve Okan hoca istiyor zaten. Başkanın cephesi de Gardi transferlerine çomak sokma meselesinde.

Ben hala en yakın o olduğunu düşünüyorum.
Leao mevzusu özetle böyle yani;

Diğerleri kim hocam Martinelli liste dışı kaldı galiba. Diğerleri kim onları da söylersen?
Martinelli yoktu ki listemizde. Tamamen Milan için ortaya atıldı. Basın da Tolga da kendi kendine Martinelli topuna girdiler.

Bir kere bile Martinelli ile ilgili bir şey dediğimi görmemişsinizdir burada. Bizlik bir durum yok o transferde olmadı da hiç.

Rashford, Savinho o taraftaki oyuncular. Bir isim daha var ama söyleyince makaraya dönüyor. Ben duyduğumu söylüyorum o isimin olacağı yok ama başkan kendi kendine olabilir mi kafasında son haftalarda. Rashford TR istemiyor, Savinho da PL de kalmak istiyor.

Martinelli yoktu ki listemizde. Tamamen Milan için ortaya atıldı. Basın da Tolga da kendi kendine Martinelli topuna girdiler.

Bir kere bile Martinelli ile ilgili bir şey dediğimi görmemişsinizdir burada. Bizlik bir durum yok o transferde olmadı da hiç.

Rashford, Savinho o taraftaki oyuncular. Bir isim daha var ama söyleyince makaraya dönüyor. Ben duyduğumu söylüyorum o isimin olacağı yok ama başkan kendi kendine olabilir mi kafasında son haftalarda. Rashford TR istemiyor, Savinho da PL de kalmak istiyor.
Abi kvara için adayı satarak alırız sorun yok adaya gerek yok zaten parti marti vermemiş olurlar hem.

Onun bildiği tek adam Vinicius Jr dur.

Abisini geçtim kardeşi de fena geliyor. Kardeşini alsak bari en azından. Muhtemelen 18'e bastığı gibi Avrupa'ya uçacak.

SAÇ denen herif 1 aydan fazladır Kvara, Dursun Özbek'in rüyalarına giriyor diyor. Biz de bunu gördükçe bir tarafımızla gülüyoruz, kardeşini alıp gelsin.

22 yazinda da gundemde yokken surekli dursun ozbek icardi’yi istiyor diyip duruyordu. serdar guzelaydin ile falan arasi iyi oldugu icin bir sekilde o muhabbetlere hakim olabilir.

Lyon maçı sonrası bütün yayınları izledim, bunlar kaloriferciyi milli araya kadar kovarlar, acayip kurulmuşlar.
Bikaç iyi takviyeyle yine şampiyon oluruz bu sene de..

torreria lemina gitse bunlar kimi alır son dk merak ediyorum bence ikiside gitmeyecek bunlara oyuncu satabilecek vizyon yok

Leao biraz Lookman olayına döndü.

Devre arasında da istesek Lookman'ı alıyorduk ama başkan maliyetlere izin vermedi. Oyuncu burayı da çok istiyordu. Başkanda yani orası da tamamen.

Torreira umarim gider. Transfer doneminin basinda gitmesi lazimdi. Misyonunu tamamladi. Baris Alper ve Lemina icin de aynisi gecerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt