Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Evet beyler BENİM NEYİM EKSİK

duyumumu veriyorum

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

kendisiyle anlaşıldı 2 güne geliyor

Langı kafalarsak Napoli kiralar bize 15 falan harcamaya gerek yok o parayı orta sahaya basın

Gecen sezon da boyleydi. Sag kanat ve sag bek haric baska yerde oynamamali.

körü getirsen 5 senedir gs kanadına koy öğrenirdi en azından çalım atmayı falan herif öyle bir yeteneksiz ki adamın içinden geçmeye falan çalışıyor ısrarla , işte beni isteyen var deyip siyah ekranı atana maaş zammı yaparsan olacağı bu gerçi çok bişey beklememek gerek

şişirin şişirin batrakov yunusun yedeği olur.. bu sene 11 e adam alamayız geçmiş olsun.. lemina kalıyorsa hala ve defans oyuncusu olarak düşünülüyorsa sara 30 falan deyip hala sahada yürüyorsa torreira jogging yapıyorsa bu iş zor.. her şeyin bir miadı var. orta saha değişmeliydi.. o kadar maçın içinden çıkacaksın bir de elit rakiplerle oynayacaksın cl de. bruno fernandes, camavinga, van dijk daha niceleri nerde ukuçuku, batrakov nerde hep fmci hayalleri...

yav barış'a o kadar yüklenmeye gerek yok
ayarsız bir topçu. bazen öyle oynuyor
yine lazım. takımdaki ender istikrarlı adamlardan
iyi bir sol kanat alsak barış kesilmeyecek
sağa geçecek.

Ne 3 transferle dönem kapanacak anasini satayim sirf dun yedeklerde 4 hucmucu eksikti

2 Santrafor yedegi lazim da hadi 1 diyelim

1 sol acik
2 10 no
1 sol stoper.
1 adet hakan
Bu yazdiklarim en kötu durumda olmasi gereken 6 transfer lazim

3 Transferle kapatacaksak hic bosuna para harcamayalim

1786805528226.webp

Sane gidip Abde ve lang gelse ne güzel olur

Kanat için u23 kullanıp Lang yerine orta sahaya hamle daha mantıklı olur gerekirse ukoçukuyu göndersinler

Geri
Üst Alt