Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben Abdülazizizi istiyorum arkadas !!!!

Ve leao
840.webp

İki maç oynatılıp sonra yedeğe düşecek adam için yazık günah bu paralar.

Dursun Özbek: "Sizlerin bazı adımları daha erken görmek istediğinizi de biliyoruz. Biraz daha sabır. Hepimizi heyecanlandıracak gelişmeler için artık çok fazla beklemeyeceğiz." Bunu daha dun diyen adam noa langi getirmez.. ali naci ertan gibi kolpacilar haber alamayinca ortaya attilar boyle bi yalani... yani mumkun degil

lang geçen sene kötü değildi ki yav mertens ilk geldiği sezon 3 asist mi ne yapmıştı ertesi sezon 20 yi buldu mesela önemli olan biraz da vaadeditleri geçen sezon ki yaptığı asistler hep kritik anlarda ki sonuç getiren paslardı en basitinden

Dursun Özbek: "Sizlerin bazı adımları daha erken görmek istediğinizi de biliyoruz. Biraz daha sabır. Hepimizi heyecanlandıracak gelişmeler için artık çok fazla beklemeyeceğiz." Bunu daha dun diyen adam noa langi getirmez.. ali naci ertan gibi kolpacilar haber alamayinca ortaya attilar boyle bi yalani... yani mumkun degil
O adam Dursun sa getirir.

Dünkü rezaletten sonra yok mu daha gelen giden?!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen sene takımda yedek olan oyuncuyu takıma sınıf atlatacak oyuncu diye getirmek tam dursun başkanıma göre bir hamle

Akil biri lang'i alir kalan martinelli yada leao ya verecegi parayi da can'a yükler canıda alirdi ama bunlarda bunu yapacak da bizde görecez

Lang ve Batrakov mu? Ulan yatacak yeriniz yok yemin ederim.

Osimhen gibi 100 yılda gelecek bir fırsat gelmiş, şu adamın etrafına öyle bir takım kuracaktın ki ambargo koyacaktın lige, Avrupa'da başarılı olacaktın ama bizimkiler o kadar akılsız ve iş bilmezler ki bunu beceremediler.

allah böyle transfer döneminin belasını versin ya

yıldım yemin ederim yıldım 1 gr keyfim kalmadı

ya gerçekten ana bacı avrat sövmek istiyorum ama burayı da seviyorum, yedek üyeliğim de yok sövemiyorum

dursun gibi ya keşke benim dedem falan olsaydın da ne bileyim dede yapacağın işin diye telefon açıp sövseydim sana ya

ya ben hayatımda sizin kadar beceriksiz yönetim görmedim bu kadar mı kepaze olur bi takımın yönetimi

ya serdar adalı denen ganyotçudan bile betersiniz hiç mi utanmanız yok ya insan utanır utanır

insanın kanına dokunur ya

ya insanın biraz zoruna gider ulan hadi yetenek yok beceri yok ulan birazcık akılda mı yok

batrakovun yaşında mertens topla yılan gibi akıyordu öyle ekseninde dönerken beli takır tukur etmiyordu

bu veledin zaten topla sprint attığını ya da dribbling yaptığını görmedim de vücut koordinasyonu falan tırt gözüküyor dribbling sırasında topu 1 metre dürterek giden 10 numaradan bir halt olmaz

neymiş karar mekanizması orta kesiyor penaltı atıyor zart zurt 21 yaşında çocuk dili dışarda nabız tavanken gsnin karar mekanizması olur kesin aynen

yunusu kesip batrakov yazınca gs düzelecek süreyya hanımın muhtemeşem değişimi maşallah hemde 30 milyona

Geri
Üst Alt