Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İşin üzücü kısmı surda heyecanlanmadım bile mesela sizde de oldu mu? Arkama yaslandim normalde uzun tacta bile heyecan olur içimde

Ekli dosyayı görüntüle 331508

Ayda 1 halı saha yapan adamın yemin ediyorum ben daha iyi vururdum şu pozisyonda herif rakibin göbeğini nişanladı yaw. Üstten müstten gitse anlarsın bildiğin yoldan geçen dayı vuruşu yaptı

Benim kafami kurcalayan bir olay var. Belki ulkede boyle bakis acisi hakim futbolda hatta.

Bir suru u19 oyuncu gorduk, youtube dan maclarini izleyen eden oluyor. Cok asiri ve nadir yetenek cikmasi lazim heralde degerlenmesi icin.

Cunku kendimi koyuyorum yerine , aksam eve gitmisim arkadasla ya da aileyle muhabbetini yapiyorum. Nhaga kusurar m euroya alindi x maas aliyor. Batrakov mesela 3.5 maas alacak ya da konusulan Mora falan filanlar. Yabancilarla nasil mucadele edecek ve kendini gosterecekte A takimlarda forma giyip sahne alacaklar?

Cok enteresanima gidiyor bu aslinda. TR de oynayip bu yaslarda kisa vadede giden bir tek Arda Guler mi oldu?(Ki real 1sezon mu 2 sezon mu kullanmamisti hazirlamisti galiba)

Son 4 senenin sampiyonuyuz, fener de ikincisi. Neredeyse cocuklarin yuzlerine bakmiyoruz sayilir.

Ben aslında genç oyuncuların yüksek rakamlarla transfer edilmesine karşıyım renktaş. Kontenjan sorunu çok sıkıştırdı bizi. Bizde genç oyuncu geliştirecek ortam ve beceri yok. Boey kişisel mucizesi dışında oyuncu gelişmiyor. Sağlam, formunun zirvesinde gelenler bile zamanla sıradanlaşıp vasatlaşabiliyor. Genç oyuncuları tamamen yerli oyuncular üzerinden değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Yabancı genç bizde zor gelişir. Bak Nhaga var istekli görünüyor ama oynatmıyor bile.

HPtg2JgXMAA4qfo

ya en çok koyan şey şu

bu takımın öyle bjk falan gibi 10 tane oyuncuya ihtiyacı yok ulan yok

ya allah kahretsin yapacağınız şey temmuz sonunda en geç adam akıllı bi 6 ve 10 indirmekti

bunun dışında bi yedek sol stoper, bi alternatif kanat ve bi tane de yedek santrafor

ulan 5 transfer allah belanızı versin 5 ya 5 5 5 5 5 5 55

5 ulan 5

jk, kevin danois'i almaya çalışıyormuş. bütün yaz başı hikayesi danois buraya gelmeyi kabul etmedi üzerine kurulduğu için, gelmesi durumunda bizim açımızdan epey ilginç olur.

Umarim Aral birazdan TS macinda dandik cikar. Langi o kadar beklemek yerine, belki Türk bir kanat alternatifini 2/3 bonservis ve maasla almak daha mantikli olabilirdi. Ve Lang icin kullanilacak kontenjan baska yere harcanabilirdi.

Ben aslında genç oyuncuların yüksek rakamlarla transfer edilmesine karşıyım renktaş. Kontenjan sorunu çok sıkıştırdı bizi. Bizde genç oyuncu geliştirecek ortam ve beceri yok. Boey kişisel mucizesi dışında oyuncu gelişmiyor. Sağlam, formunun zirvesinde gelenler bile zamanla sıradanlaşıp vasatlaşabiliyor. Genç oyuncuları tamamen yerli oyuncular üzerinden değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Yabancı genç bizde zor gelişir. Bak Nhaga var istekli görünüyor ama oynatmıyor bile.
Karsilastirma amacli demedim. Cocuklari zorlayacak tesvik edecek ortamda yok hani.

Kicini yirtsa yasiti gelip 15 kati para kazanacak mesela attim simdi. Ama gelenler ya da adi gecenler belli yerlerde belli gecmise sahip oluyorlar. Burada olmuyor. Vahim bir durum epey.

Nhaga ve Lesley'in oynatılacağına inanan var mı. İlk maçta gördük ki Kaan'ın yedeği durumundalar. Bu anlayışla kadroda tutmaya gerek var mı sizce.

Oyuna 69'da girip golünü atıp çıkartmışlar Musiala'yı bize geliyor diye yorumlarım

Geri
Üst Alt