Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.200
- 37.578
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu vücut diline bak. Bu adamdan verim beklememek lazım. Lang mang değil, tartışmasız 11 oynayacak birisi lazım bize.
Ligde puan kaybı olduğu an Messi gelse kesmez Muradım, benim de dün tadım kaçtı. Ve sıkıldım artık kaos futbolu izlemekten.Keyfim yok Azizim. Kendime gelmem icin Dursunla ilgili müjdeli haber gelmesi lazim.
Deniz Gül olma ihtimali daha fazla Porto, Milan'dan Gimenez'i alıyormuş. Deniz Gül alınıp u23 stoper alabilir bizimkiler.Bertuğ işi olmaz dimi?
Maçın başındaydı bu frikik, sinirlenecek pek bir şey olmamıştı. Vücut dili sıkıntılı, mental olarak sorunlu bir herif. Performans da veremeyince çekilecek bir topçu değil.Hocam adam oyun içinde çıldırsa yeridir. Bir çok kez müsait pozisyonda pas atılmıyor. Ciddi şekilde problem var. Kenarda onu görüp, çözecek kimse yok.
35 milyonu dünya üzerinde o kadar kaliteli genç fw varken götü başı dağıtmıs sorlota veren olağanüstü seçime gitsin daha karlı iş olurSingoyu satıp o paraya Sörloth mu çekecek acaba bunlar? Mantıklı olabilir koca sezon Osimhenin sırtında geçmez şikecilerde Muriqi-Talisca-Lukaku var bunlardan 3ü de sezon sonu 15 golü geçer muhtemelen bizde 15 golü geçecebilecek tek isim Osimhen herif bir sakatlansa u23den aldığın ne olduğu belirsiz çocuğa kalıyo işin.
Cigom bende taslaklarını paylaştın sandımNoa Langa neden çöp çekiliyor anlamadim
Şu vücut diline bak. Bu adamdan verim beklememek lazım. Lang mang değil, tartışmasız 11 oynayacak birisi lazım bize.
duruşa vuruşa bak topun varlığından ilk kez haberi oluyor sankiİşin üzücü kısmı surda heyecanlanmadım bile mesela sizde de oldu mu? Arkama yaslandim normalde uzun tacta bile heyecan olur içimde
Ekli dosyayı görüntüle 331508