Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.758
- 18.246
- 2.228
sanırım tüm Galatasaraylılar olarak psikolojik bir teste tabii tutuluyoruz dursun kanalıyla.Yoksa bu sessizliği bu iş bilmezliğin bu yavaşlığın mantıklı tek bir izahı yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne anlattın mesela bu postlamukkerer
bilmiyom admirim @Aşil Ohtani field den ogrendikne anlattın mesela bu postla
Duran topları çocuk çok iyi kullanıyor ya o nedenle istiyorum.Bence de sara boşa çıkacak. Skor üretmeyen topçunun gsde işi yok
benim soy adim cigdem nalbant ismini siz koydunuzYav Nalbant yeter!
65kg*lan şaka mala 28m bayıldık yine ne verecegı bellı olmayan , adı cıkana kadar tum turkıye'den 1 kişinin bıle bilmediği , 56 kg herıfe..
seneye ankaragucune kıralanır
tamam yaw kac kere ayni seye diyecenlan şaka mala 28m bayıldık yine ne verecegı bellı olmayan , adı cıkana kadar tum turkıye'den 1 kişinin bıle bilmediği , 56 kg herıfe..
seneye ankaragucune kıralanır
Bundan sonra attığın mesajlarla ilgili mini sınavlar yollayacağız, doğru cevapları veremezsen 2099a kadar ban.bilmiyom admirim @Aşil Ohtani field den ogrendik
Bu analiz falan işleri hepsi kolpa. Analizlere göre Gustavo Assunção Gedson'un daha iyisiydi. Mathias Ross yeni Nelsson'du vs.. Oyuncu sahaya çıkmadan boş işler bunlar. Gelecek, göreceğiz. Benim beklentim düşük. Umarım yanılırım.
Okumak isteyenler için güzel bir batrakov analizi
sözleşme imzalayana kadartamam yaw kac kere ayni seye diyecen
Karagümrük'te Barış Kalaycı diye bir oyuncu vardı hala oradaHiç yerli oyuncu almıyoruz öyle yada böyle yerli oyuncu gerekiyor hala yabancı sınırsız değil.
the last of us gibi oyun yokmu admirim kurudukBundan sonra attığın mesajlarla ilgili mini sınavlar yollayacağız, doğru cevapları veremezsen 2099a kadar ban.