Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.595
- 3.110
- 2.088
Batrakov insallah Zakaryan gibi cikmaz. O cocuk da Rus liginin kraliydi. La Liga’da yedek oyuncu oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanına Can Uzun yada Mert Kömür alınırsa ben de soğuk değilimLang'a soğuk değilim btw ben ya
Futbolcuda kafa yapısı inanılmaz önemli. Hatta bazı zamanlarda yetenekten bile daha önemli. Batrakov'u gördüğüm kadarıyla kafası sağlam. 21 yaşında takımının kaptanı olmuş mesela. Bu bile bir işaret. Ben aklını işine vereceğini düşünüyorum.Batrakov insallah Zakaryan gibi cikmaz. O cocuk da Rus liginin kraliydi. La Liga’da yedek oyuncu oldu.
Batrakov transferini bitti olarak görmeyin diyordum. Biz 5 yıla ödeme planı istemiştik sanırım onlar 2.5 yıla yayalım demişler. Tahminim 3-3.5 yıla yayılır orta yol bulunur gibi ama olmazsa da şaşırmam.
Batrakov transferini bitti olarak görmeyin diyordum. Biz 5 yıla ödeme planı istemiştik sanırım onlar 2.5 yıla yayalım demişler. Tahminim 3-3.5 yıla yayılır orta yol bulunur gibi ama olmazsa da şaşırmam.
Baturina transfer olmadan bir suru avrupa kupasi maci oynadi cl, uel ve konferansHep kötü örnekler veriliyor konu Batrakov olunca. Baturina da kötüleniyordu liginden vs. dolayı. Geldiği nokta ortada. İyi örnekler de çıkıyor yani.
Gelince yeni günah keçisi olacak belli![]()