Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrakov insallah Zakaryan gibi cikmaz. O cocuk da Rus liginin kraliydi. La Liga’da yedek oyuncu oldu.

Lan ve Batrokov aliniyosa yedek forvet olarak Endrick alalim bari gozumuz forvet gorsun

Hakan Çalhanoğlu fenerbahçe seçim döneminde çıkıp benim bu transfer iddialarıyla hiçbir alakam yok deseydi bugün belki de Galatasaray forması giyecekti
Lesley falan uğraşmayacaktık
Acele etmeden daha sağlıklı bir orta saha alacaktık

Batrakov insallah Zakaryan gibi cikmaz. O cocuk da Rus liginin kraliydi. La Liga’da yedek oyuncu oldu.
Futbolcuda kafa yapısı inanılmaz önemli. Hatta bazı zamanlarda yetenekten bile daha önemli. Batrakov'u gördüğüm kadarıyla kafası sağlam. 21 yaşında takımının kaptanı olmuş mesela. Bu bile bir işaret. Ben aklını işine vereceğini düşünüyorum.

Eğer tersi olursa zaten, Emre Mor'un bile silinip gittiği futbol dünyasında Batrakov'un da parlama şansı olmaz. Ama ben öyle olacağını sanmıyorum.

Batrakov transferini bitti olarak görmeyin diyordum. Biz 5 yıla ödeme planı istemiştik sanırım onlar 2.5 yıla yayalım demişler. Tahminim 3-3.5 yıla yayılır orta yol bulunur gibi ama olmazsa da şaşırmam.

Ben bu işin bitmediğini ve bitmeyeceğini hissediyorum nedense..

Batrakov transferini bitti olarak görmeyin diyordum. Biz 5 yıla ödeme planı istemiştik sanırım onlar 2.5 yıla yayalım demişler. Tahminim 3-3.5 yıla yayılır orta yol bulunur gibi ama olmazsa da şaşırmam.

Talepleri çok normal. Biz çingen pazarlığı yapıyoruz valla rezil edecekler bizi aleme.

Lesley hiçbir işe yaramıyor bari yedek forvete atalım tek yapabildiği sırtı dayamak onu defansif forvet olarak takılsın.

Batrakov bu yangını söndürmez büyütür hele bir de lang denen vasıfsızı bela ederlerse Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Yav zaman bitti alacksıniz madem adamı daha ne ayak diretiyorsunuz alın gelin bari adam erzurumda sahaya çiksin hocamiz izin verirse daha takima alisma sureci var

Hep kötü örnekler veriliyor konu Batrakov olunca. Baturina da kötüleniyordu liginden vs. dolayı. Geldiği nokta ortada. İyi örnekler de çıkıyor yani.

Gelince yeni günah keçisi olacak belli :D
Baturina transfer olmadan bir suru avrupa kupasi maci oynadi cl, uel ve konferans

bizim yönetim kadar çingene pazarlığı yapan başka kulüp yoktur yemin ederim

Geri
Üst Alt