Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.004
- 103.032
- 5.238
hey gidi günler be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bu metrikler hiç bişey ifade etmiyor rengimO çok beğendiğimiz Gedson defansif aksiyonlar dahil neredeyse hiçbir metrikte Batrakov’dan iyi değil
Ekli dosyayı görüntüle 331381
Bruno gelse şey yapsalar gıkım çıkmaz SerdarımLeao da gelse hatta bruno da gelse istifaya davet edilmeli
Yedek forveti gectim. Hucumcu yok anasini satayim. Sampiyon kadroymus. Hadi ordan
Caferinim, Ekinim daha çok parmak atacak gibi geldiDuruma el koyma vaktin geldi üstad
bu rus cocuga biriniz morutan diyor biriniz mertens diyor. illa kendimiz mi izleyelim?
Öyle tabi hocanın sisteminde tutmama riski de var ama ben ümitliyim bakalımvalla bu metrikler hiç bişey ifade etmiyor rengim
okanballın koş koş futbolu metriklerinde ne yapacağı daha mühim
bu istatistiklerin hepsi ayni yav. iki tane istatistigi egip bukerek 20 tane istatistik cikarmislar.batakov rusya lıgı dereceleri
Ekli dosyayı görüntüle 331382
Plan olmadığı için şimdi sıkıştık yani alabildiğimiz kadar alalım kafasındayız ve hoca da önce hücum dediği için defans yine kaldı.Apo ve Davinson’u zorlayabilecek stoper yok takimda. Okan bu durumu nasil kabul edebiliyor ilginc.
Kalan 3 yabanci hakkimizi forvet, sol kanat ve 10 numarada kullanacagimiza gore ayni stoperler ile devam.
watsap grubundan deniz zorluya soruyorum simdiDuruma el koyma vaktin geldi üstad
Bakin beyler, cok basit.
Calimci 10 numara isteyen Mora'ya burun cevirmeyecek. Tam calimci fetislerin sevecegi bir oyuncu.
Daha pasor profilinde, sut ve oyun kurma seklinde yon veren oyuncu isteyenler icin de Batrakov var iste.
Hem bu olsun hem su olsun diye bir secenek yok, oyle bir kulup kivaminda degiliz gidip 22 yasindaki Hagi falan bulup gelmeyecek bu kulube.
yedekte stoper var mıHala stoper sağ bek dolduralım diyenler var renktaş.