Fatih H. Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 1.093
- 533
- 1.103
Uzaklara gitmeye gerek yok. Al Adil Demirbağ'ı bir şekilde. Daha önce denediğimiz ve tutan bir formül. Ligde iş yapacak yerliye ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci kurali buna engel.Büyük takımsan ikisini de alırsın.
Apo ve Davinson’u zorlayabilecek stoper yok takimda. Okan bu durumu nasil kabul edebiliyor ilginc.
Kalan 3 yabanci hakkimizi forvet, sol kanat ve 10 numarada kullanacagimiza gore ayni stoperler ile devam.
YokBu Rus iş yapar mı renkler
Renktaş bu ikili 3 yıldır şampiyon yapıyor
heis biz o ikiliye rağmen şampiyon oluyoz
Katılmıyorum renktaş.
Oynamaya başladıklarından beri iyi uyum sağladılar fakat bu adamları dinlendirebileceğimiz bir opsiyon olmadığı için de yıprandılar & formları düştü. Lemina'yı oraya kaydırmak yedeğe alacağımız bir stoperden sonraki opsiyon olmalı bence. Çünkü Lemina'nın orta sahadaki katkısını yiyoruz o zaman, elimizde de guvenilecek orta saha pek kalmadı. Oraya bir hamle yapmak zor olmamalı.Renktaş bu ikili 3 yıldır şampiyon yapıyor ayrıca Lemina'yı artık stoper olarak düşünebiliriz. Singo, Jakobs ve Arda da var. Hücum hattı daha önemli. Hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil daha zengin olması lazım.
Geçen yıl bileği sahada bırakmış yav, riskli görünüyor oldukçaMalik fofağnaaaaa
gecen sene de bardakci oynarsa cl'de sifir puan aliriz diye konu acmistin. cl'de son 16'ya kaldik, bardakci'nin oynamadigi macta 5 yedik. insanda biraz utanma olur yahu. ben futboldan zerre kadar anlamiyorum demek cok mu zor?katıl abi
katıl
ortasahanın direnci de epey düştü bu sezon,
şimdi sançez-bardakçıyla oynamanın ne demek olduğunu görecek taraftar, özellikle cl'de