Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Lang'ı ana adamları kesebilecek kalibresi olmadığı için istemiyorum langı isteyen de barışı koruma içgüdüsü ile hareket ediyor. Gelip oynayacak o formayı çatır çatır alacak okanın pışt demeye bile çekineceği bir tane adam gelsin kanada. Davinson gibi bir tane kırık lazım yani oraya

Kenan Yildiz (Baris + bir miktar para)
Odegard
Subat ayindan beri sadece 1 adami su iki kisinin pesinde sapik gibi gonderecektik. Ikna ederdi

Bruno fernandes olmadı bilal el khannous gelecek kendinizi hazırlayın

Fener puan kaybedince hedef büyüttük daha bi iştahlandık rus bebeler artık bizi kesmez

Devlet hastaneleri hafta sonu kapalı diye pazartesi getirmeyi planlıyorlarmış
Ondan değil bizim yöneticilerin mesai saati bitmiş.
Bizimkiler sadece hafta içi 5 gün 8:30'dan 17:00'a kadar kendi işlerinden boş kalan vakitlerde hobi olarak çalışıyor. Öğle yemeğinde asla transfer konuşmazlar ayrıca

Lang'ı ana adamları kesebilecek kalibresi olmadığı için istemiyorum langı isteyen de barışı koruma içgüdüsü ile hareket ediyor. Gelip oynayacak o formayı çatır çatır alacak okanın pışt demeye bile çekineceği bir tane adam gelsin kanada. Davinson gibi bir tane kırık lazım yani oraya
Lang barışı değil saneyi kesecek zaten

Daha hala resmi bir açıklama yok mu, sabır taşı olsa çatlar ya !!!

Sorloth çok iyi olur tabi Osimhen’in kalması şartıyla, ama bizimkilerin alabileceğini zannetmiyorum iş bitirici adam yok.

Olgun 10 numara kim alabiliriz fikri olan var mı? Fernandes ve Olmo dışında. :))
1786828134136.webp

Geri
Üst Alt