Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.170
- 330
- 1.848
Leao-Camavinga-Bruno
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen Sörloth yapıyorsun, direk öne geçiyorsun rakiplerden
Camavinga torreira sara (bence çalhanı da alacak bu dursun. Tam dursunluk transfer) rakiplerden yine açık ara öne geçiyorsun
Stopere bence vin dijk alacaz gibi hissediyorum. Tamamen hissiyat mantık yok
Batrakov
Lang
Al işte taş gibi olduk. Gidecekleri de siz düşünün
Üst düzey bir 8 ve üst düzey bek oyuncusu oyunumuzu bir nebze değiştirir, o zaman Batrakovun iş yapma ihtimali yüksek olurBen sizle aynı fikirim üstad. Hayallere dalındı baya. Üstüne basa basa olgun 10 numara isteyen renktaşlarıma soruyorum.
O tren geçeli oldu baya. Olgun oyuncu gelsin istiyorlarsa 8 alalım iki tane. 10 numara almayalım.![]()
Gökhanım taslaklarında gizlediğin isim Kessie ydi demekFrank Kessie menajerler %100 önermiştir, reddettiysek büyük mallık bize nitelik katardı hertürlü
Sucu reisi andığımız zamanları mı yaşatmak istiyorsunLeao-Camavinga-Bruno
Sane olmadı yav bir türlü. Kekremsi bir transfer oldu malesefValla diken üstündeyiz herkes hoca da öyle, zamanında zahayı falan nasıl kestiyse saneyi de kesecek
Transfer yapmayan taslaklarımı yesin hocamGökhanım taslaklarında gizlediğin isim Kessie ydi demek![]()
Sara ve Singo/Sallai’den kurtulup ona göre bir planlama yapmalıyız. Kanat, iki orta saha, 10 numara, forvet, stoper, sağ bek ile tamamlamalıyız transfer dönemini. Bunlardan özellikle 10 numara, kanat, orta saha ve stoper elit seviyede olursa hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olabiliriz.
HeeeSonra ver elini almanya..
İzleyelim
Bugün bursa maçında sonradan oyuna girip baya bir etkili oldu. Şaşırdım, hala nasıl Iğdır’da bu çocuk. Takıma mutlaka kazandırılmalı.Veiga
Batrakov
Can Uzun
Ezzal
Camavinga/Thuram
Özder Özcan
yakup seni burda okadar kufur ediyorum ki