Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.
images

Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.

Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.

Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.

Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.

Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.

Can için sabah bir görüşme daha olacak.

Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.

Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.

Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.

Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.

Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.

Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.

veiga'da gelişme yok mu

Nasıl olacak bilmiyorum ama mutlaka bir yabancıdan beklerde çıkıp

1 kanat
1 forvet
1 U23 Stoper
1 U23 10 Numara (Batrakov alındı gibi)
1 Yerli Stoper

Alınmalı.

Sağ bek için Sallai ile yolları ayırmak mantıklı olabilir gibi performansı düşüşte.

Lemina ile uzatmayıp U23 iyi bir 6 profiline gitsek o zaman denklem tamam olacaktı ama ne Ugochukwu büyük takım futbolcusu ne de 6 numara oynayabilecek biri daha çok 8 gibi ama top tekniği olmayan ve basit oynayan bir takımın 8 nosu.

Batrakoooov....batrak eski Türkçe de süngü mızrak anlamına gelir. Türk kökenli futbolcu transfer ettik. Hayırlı olsun diyelim artık

Nasıl olacak bilmiyorum ama mutlaka bir yabancıdan beklerde çıkıp

1 kanat
1 forvet
1 U23 Stoper
1 U23 10 Numara (Batrakov alındı gibi)
1 Yerli Stoper

Alınmalı.

Sağ bek için Sallai ile yolları ayırmak mantıklı olabilir gibi performansı düşüşte.

Lemina ile uzatmayıp U23 iyi bir 6 profiline gitsek o zaman denklem tamam olacaktı ama ne Ugochukwu büyük takım futbolcusu ne de 6 numara oynayabilecek biri daha çok 8 gibi ama top tekniği olmayan ve basit oynayan bir takımın 8 nosu.
Bu dediklerini kusursuz yapalım devre arası lemina gönderip 6 alırız en kötü

Dün batrakov ilk transferimiz diyen benim :d benim mi tutmuyor bugün herkes giriyor.

Doğrudur hocam.
Hocam ne ateş emojisi var ne kum saati, bu işler böyle olmaz ayrıca postların sonuna sapık gibi göz kırpma emojisi koyman lazım, biraz gizemli postlar herzaman ilgi görür yani diyeyim 😊

Dün bir kez daha gördük ki takımda çalım atabilecek 1 tane oyuncu yok.

Bu kadar gerizekali bir rabimizin olmasi bile aslinda bizim icin uzun vadede zarar yaziyor. Ama bu mallarin malliklarini her seferinde izlemekte baya keyifli.

Geri
Üst Alt