Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.170
- 330
- 1.848
Leao içinden geçecek bu ligin. Bu sene Osiyle beraber alacaklar ligi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum bakan kim bu yaa diyor Emrahımyoutube a ''başkan geliyo kaldır'' yaz
Transfer Nöbeti #9 Böyle iyiHocam ne ateş emojisi var ne kum saati, bu işler böyle olmaz ayrıca postların sonuna sapık gibi göz kırpma emojisi koyman lazım, biraz gizemli postlar herzaman ilgi görür yani diyeyim![]()
Veigayı alma ihtimalimiz %eksi 50 Şörloth gibiveiga'da gelişme yok mu
Tam şampiyonlar liginde oynatmalık stoperVeigayı alma ihtimalimiz %eksi 50 Şörloth gibi
Batrakov kesin bittimi? Kaçırdım açıkladıysanTransfer Nöbeti #9 Böyle iyi
Yabancı var yaktı bizi diye ağlıyorlar. Amaç yerli var gelsin.yenilgilerinin sebebi tüm kanallarda yine hakeme bağlandı![]()
Sallai ye teklif var mıTransfer Nöbeti #9 Böyle iyi
16 milyonSallai ye teklif var mı
Ts haberi olarak verse doğrudur derdim bu arada. Kimse demiyorken Salah- TS işini tek o diyordu. Adamın Ts kaynakları daha sağlam.Yakubum taslaklarından salladıkça sallıyordu![]()
Bizim maçta veiga hiç beğenmedimveiga'da gelişme yok mu
Barışın bu halini gördükten sonra Leao gelmesin diyecek kimse yoktur bence. Barışın varlığı Leao'yu da gaza getirir, tam tersi de geçerli olur.Leao içinden geçecek bu ligin. Bu sene Osiyle beraber alacaklar ligi.
Dünya yıldızı + Leao dedi yanlış anlamadım dimi HasanımTs haberi olarak verse doğrudur derdim bu arada. Kimse demiyorken Salah- TS işini tek o diyordu. Adamın Ts kaynakları daha sağlam.