Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrakov'u ilk bitti yazan kişi Tolgahan

Şimdi 1 dakikanın hesabını yapıyorsun diye atlar falan umurumda değil zaten de tıpkı Salah haberinden kimsenin haberi yokken ilk ben bahsetmiştim denmesine rağmen 1 saat önce Kaya Temel'in A Spor'da haberi vermesi gibi bu da doğru değil
Kardeş sıkıntılı mısın durup durup bana sarıyorsun? Ben dün yazdım batrakovu git dön bak mesajlara. Tolgahandan banane zırt pırt tolga deyip duruyorsun.

Nerede martinelli? Bilal? Mora?

Ben buraya geldiğimden beri leao can ve batrakov hedefimiz diğerleri ortaya atılan yem diyorum. Aksi neyi söyledim de sidik yarıştırıyorsun kendi kendine?

Bu arada Samiyen'in hala Batrakov için bir şey yazmaması da garip değil mi?

7,5 a satarım ben bence kocaelıspor sevıyesınde
yok almanya orta sıra takımlarda iş görür çocuk ama bu çocuk sağ bek için beğenmiyorum. Singo da kronik gibi. Oraya u23 alıp yetişkin yabancıyı sol stoperde kullanırdım. Ligde iç saha maçlarında Yusuf Sivaslıoğlu ile çıkardım.

Luis enriqe uzerinden olumlu,olumsuz ornek vermek cok dogru degil bence. Herseyiyle cok kendine has bir adam o on 3 luye ragmen oralara adam aldiriyor cunku aslari gecen sene ligde dakika bazinda adam gibi oynatmadi bile. Bizede genis kadro lazim ama hikayeyi enriqe uzerinden anlatmak cok basite kacmak olur. Cl tarihinde 2 defa ust uste madrid disinda kazanabilen bir takim yokken bunu psg ile yapabilen bir adam cani ne istiyorsa onu yapar. Patronlarida sen ne dersen o kral ceker
Galatasaray tarihinde 4de 4 yapan kaç hoca var? Türkiye tarihinde kaç tane var? 5te 5 yapan kaç var? Senin hocan değersiz mi ismail kartaldan daha kötü kadro veriyorsun

hala bir umut orta saha bekliyorum.
bu takımın merkezinde delik var. rakipleri çok kolay geçiriyoruz geçen senenin son 2-2.5 ayından beri
villarreal ve çorum maçları da aynıydı.
bu halimizle anadolu deplasmanları kabusa dönebilir.

Davinson hazir degil lakin sengo hazir he. Bunlar bizi çıldırtmaya mi calisiyor.

Fener kaybetti diye para harcamaktan vaz gecmis olabilir yönetim

Haberler kesilir yavastan

images

Galatasaray tarihinde 4de 4 yapan kaç hoca var? Türkiye tarihinde kaç tane var? 5te 5 yapan kaç var? Senin hocan değersiz mi ismail kartaldan daha kötü kadro veriyorsun
Kadroyu ben vermedim yonetim haklida demiyorum. Enriqe den olumlu olumsuz referans vermek mantikli degil bence diyorum

BEeN ANLAMIYORUM para yok mu ne bu pintilik
50 milyon nakit zaten hiç olmadı bu kulüpte hocam. Büyük takımlar bile o kadar parayı peşin veremiyor kolay kolay. Bu günkü yaşanılan nakit sıkıntısının ana nedeni Osimhen'in bonservisi 80 milyon euroyu 1 senede ödememiz ve yine diğer transferlerde ödeme planı nispeten daha kısa olmasından yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt